Kontakta oss så löser vi offert på målerijobbet inom kort.

För att vi ska kunna göra ett riktigt bra jobb och ge rätt pris är det alltid bra att träffas först. Ring eller maila någon av oss, så bestämmer vi en tid.

 
Staff image
Alexander Abrahamsson

Projektledare Göteborg / Borås

0702-00 13 44|alex@rollerboysmaleri.se

Denne otroligt glada och positiva Boråsare kom in som en frisk fläkt på Rollerboys då vi startade upp vår filial i Borås 2016. Alex räknar på jobb och håller i planeringen för Borås. Sedan 2019 är han också projektledare i Göteborg där han håller i flera projekt och säljer in våra tjänster till nya kunder. På fritiden är det innebandy, mc-körning och umgås med flickvännen som gäller.

Staff image
Linn Zackrisson

Arbetschef Göteborg

0707-35 53 37|linn@rollerboysmaleri.se

Redan som praktikant visade Linn direkt vart skåpet skulle stå. Händer i fickorna fanns inte på kartan, Linn jobbade stenhårt för att lära sig måleriets grunder. Som arbetschef är hon en positiv kraft, som alltid ställer upp och inte är rädd för att ta i där det behövs. Dessutom är hon riktigt noga med detaljer, något hon får god användning av då hon räknar fram anbud på våra största entreprenadjobb. När arbetsdagen är slut är det en springrunda eller häng med kompisarna som gäller.

Staff image
Nicklas Carlstedt

Projektledare Malmö

0760-20 61 11|nicklas@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snart om servicemålaren, fotografen och friluftsfantasten Nicklas från Malmö