Kontakta oss så löser vi offert på målerijobbet inom kort.

För att vi ska kunna göra ett riktigt bra jobb och ge rätt pris är det alltid bra att träffas först. Ring eller maila någon av oss, så bestämmer vi en tid.

 
Mathias Obrell

Avdelningschef Skåne

0708-917 613|mathias@rollerboysmaleri.se

Drivna och motiverade Mathias Obrell från Lund är vår ansvariga regionchef i Skåne, samt projektledare för de större entreprenaduppdragen. Det är Mathias som håller kontakten med våra beställare, samtidigt som han stöttar vår personal och driver projekten framåt tillsammans med dem. När telefonen ringt färdigt för dagen är det löpning, gymmet eller umgås med familjen som gäller.

Mikaela Muhrén

Projektledare Göteborg

0702-00 13 44|mikaela@rollerboysmaleri.se

Som målare är hisingstjejen Mikaela riktigt effektiv, snabb och kunnig. Det är inte mycket snack när spacklar och penslar är framme på arbetsplatsen, men desto mer blir gjort. Tiden som inte går åt till att måla spenderar Mikaela helst i stallet eller uppe på hästryggen i galopp. Nu när hon tagit steget från projektansvarig målare till att bli projektledare ser vi fram emot att se henne utvecklas i sin nya roll hos oss.

Sebastian Nyberg

Projektledare / målare Stockholm

0735-37 38 22|sebbe@rollerboysmaleri.se

Grymma hockeyspelaren Sebbe jobbade hos oss redan mellan 2014-2017 i Göteborg, men drog därefter tillbaka till rötterna i Stockholm. Nu när vi startat även där så var det självklart för oss att åter rekrytera en av de bästa målarna Rollerboys haft, den här gången som blivande projektledare för vår avdelning i södra Stockholm.

Stephenie Jonasson

Projektledare Göteborg

0735-34 44 65|steffie@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snart om denna strukturerade och vältaliga Göteborgstjej som inte har några svårigheter att visa var skåpet ska stå...

Alexander Tern

Projektledare Skåne

0761-40 37 20|alex.t@rollerboysmaleri.se

Alex Tern har järnkoll på både måleriet, projektledningen och sitt egna kaloriintag. Med hårdare magmuskler än stålmannen får han oss andra att må dåligt varje gång vi trycker i oss en hamburgare på Surf Shack, men vi gillar honom ändå. Det är ordning och reda och bra struktur som gäller för fyrabarnspappan Alex som varit med tillräckligt länge i branschen för att kunna hantera både det ena och det andra.

Joakim Strömblad

Regionchef Stockholm / Mitt

0760-22 39 70|joakim@rollerboysmaleri.se

Gourmetkocken och naturfantasten Joakim Strömblad är vår regionchef i Stockholm, Uppsala och Västerås. Jocke är en superstrukturerad och driven ledare och vi är otroligt nöjda över att han har anslutit sig till vårt växande team. Vi ser med spänning fram emot hans kommande bidrag till organisationen.

Julle Holmqvist

Projektledare Stockholm

0739-29 80 88|julle@rollerboysmaleri.se

Julle är projektledare på vår avdelning i norra Stockholm där han leder sitt team av målare inom både nyproduktion och mot privatmarknaden. Han jobbar hårt för att upprätthålla Rollerboys standard vad gäller kvalitet och service, och är inte rädd för att dra på sig målarbyxorna om det behövs. På fritiden är det hård träning och kampsport som gäller

Fredrik Vesterlund

Projektledare Stockholm

0705-17 71 94|fredrik.v@rollerboysmaleri.se

Fredrik är vår projektledare i Södra Stockholm på Rosén Olsson Måleri. Han är ytterst noggrann i sitt arbete, utbildad säljare och lämnar inget åt slumpen. På fritiden är det sport i alla dess former som gäller, allt från utegym till longboard via jet ski till skidåkning.

Christoffer Clarensius

Projektledare Borås

christoffer@rollerboysmaleri.se

This man needs no introduction... Trebarnspappan och dedikerade fiskaren Christoffer har varit anställd som både målare i Borås och pendlande projektledare i Malmö tidigare och är nu tillbaka som projektledare på hemmaplan i Borås. Med stort kunnande och ett rakt och tydligt ledarskap är vi säkra på att Borås kommer att välkomna honom tillbaka med öppna armar.

Per Svärd

Projektledare Sala

0766-713160|pelle@rollerboysmaleri.se

Sala-profilen Pelle Svärd är vår nyckelspelare i området. Det Pelle inte känner till om Sala existerar inte helt enkelt. Mer info kommer!

Tomas Dahlström

Projektledare Västerås

0702-040403|dahlstrom@rollerboysmaleri.se

Sveriges bästa skridskoslipare och Rollerboys mest hängivna hockey coach är också en riktigt vass projektledare som håller i vår Västeråsavdelning. Mer info kommer om Tomas!