Kontakta oss så löser vi offert på målerijobbet inom kort.

För att vi ska kunna göra ett riktigt bra jobb och ge rätt pris är det alltid bra att träffas först. Ring eller maila någon av oss, så bestämmer vi en tid.

 
Mathias Obrell

Avdelningschef Malmö

0708-917 613|mathias@rollerboysmaleri.se

Drivna och motiverade Mathias Obrell från Lund är vår ansvariga avdelningschef i Malmö. Det är Mathias som håller kontakten med våra beställare, samtidigt som han stöttar vår personal och driver de största projekten framåt tillsammans med dem. När telefonen ringt färdigt för dagen är det löpning, gymmet eller umgås med familjen som gäller.

Mikaela Muhrén

Projektledare Göteborg

0702-00 13 44|mikaela@rollerboysmaleri.se

Som målare är hisingstjejen Mikaela riktigt effektiv, snabb och kunnig. Det är inte mycket snack när spacklar och penslar är framme på arbetsplatsen, men desto mer blir gjort. Tiden som inte går åt till att måla spenderar Mikaela helst i stallet eller uppe på hästryggen i galopp. Nu när hon tagit steget från projektansvarig målare till att bli projektledare ser vi fram emot att se henne utvecklas i sin nya roll hos oss.

Sebastian Nyberg

Kundansvarig målare

0735-37 38 22|sebbe@rollerboysmaleri.se

Grymma hockeyspelaren Sebbe jobbade hos oss redan mellan 2014-2017 i Göteborg, men drog därefter tillbaka till rötterna i Stockholm. Nu när vi startat även där så var det självklart för oss att åter rekrytera en av de bästa målarna Rollerboys haft, den här gången som kundansvarig målare med arbetsledarfunktion på vår avdelning i Stockholm.

Stephenie Jonasson

Avdelningschef Göteborg

0735-34 44 65|steffie@rollerboysmaleri.se

Steffie Jonasson är avdelningschef i Göteborg och den som styr skeppet med kvalitet och ordning i fokus. Hon bryr sig om alla medarbetare och ser till att alla har vad de behöver, när de behöver det, och att vi leverar vad våra kunder beställt. När hon inte sitter klistrad vid datorn eller hanterar våra största projekt på fältet flyr hon gärna till landet i Värmland med sin lilla familj för att undkomma stadens hets.

Alexander Tern

Avdelningschef Landskrona-Helsingborg

0761-40 37 20|alex.t@rollerboysmaleri.se

Alex Tern har järnkoll på både måleriet, projektledningen och sitt egna kaloriintag. Med hårdare magmuskler än stålmannen får han oss andra att må dåligt varje gång vi trycker i oss en hamburgare på Surf Shack, men vi gillar honom ändå. Det är ordning och reda och bra struktur som gäller för fyrabarnspappan Alex som varit med tillräckligt länge i branschen för att kunna hantera både det ena och det andra.

Joakim Strömblad

Regionchef Stockholm / Mitt + Ramavtalsansvarig

0760-22 39 70|joakim@rollerboysmaleri.se

Gourmetkocken och naturfantasten Joakim Strömblad är vår regionchef i Stockholm, Uppsala och Västerås. Jocke är en superstrukturerad och driven ledare och vi är otroligt nöjda över att han har anslutit sig till vårt växande team. Vi ser med spänning fram emot hans kommande bidrag till organisationen.

Christoffer Clarensius

Projektledare Borås

0760-229106|christoffer@rollerboysmaleri.se

This man needs no introduction... Trebarnspappan och dedikerade fiskaren Christoffer har varit anställd som både målare i Borås och pendlande projektledare i Malmö tidigare och är nu tillbaka som projektledare på hemmaplan i Borås. Med stort kunnande och ett rakt och tydligt ledarskap är vi säkra på att Borås kommer att välkomna honom tillbaka med öppna armar.

Per Svärd

Projektledare Sala

0766-713160|pelle@rollerboysmaleri.se

Sala-profilen Pelle Svärd är vår nyckelspelare i området. Det Pelle inte känner till om Sala existerar inte helt enkelt. Mer info kommer!

Tomas Dahlström

Projektledare Västerås

0702-040403|dahlstrom@rollerboysmaleri.se

Sveriges bästa skridskoslipare och Rollerboys mest hängivna hockey coach är också en riktigt vass projektledare som håller i vår Västeråsavdelning. Mer info kommer om Tomas!

Viktor Järpmyr

Projektledare Stockholm

0761-63 98 48|viktor@rollerboysmaleri.se

Hårt jobbande Viktor är inte rädd för att ta i där det behövs. Han har gått från att göra de fysiskt mest krävande jobben i Göteborg till högfinishprojekt i Stockholmsinnerstad. När han inte målar stuckaturer eller bredspacklar tak är det Thaiboxning och gymmet som gäller. Göteborgaren Viktor har nyetablerat sig i Stockholm och vi ser fram emot nya uppdrag i huvudstaden tillsammans med honom

Stefan Wärngren

Projektledare / kalkyl Uppsala

0767-804800|stefan@rollerboysmaleri.se

Stefan Wärngren är ansvarig projektledare på vår nya avdelning i Uppsala som består av Wärngrens Måleri och dess fantastiskt duktiga målarteam. Vi är mycket nöjda över att de är en del av Rollerboys, och att Stefan är med och utvecklar avdelningen tillsammans med oss.

Jonas Westlund

Projektledare Uppsala

0703-767476|jonas@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snart om denna trevliga kille i Uppsala!

Ken Granlund

Projektledare Stockholm

0734-22 23 12|ken@rollerboysmaleri.se

Ken Granlund fick vi med på köpet när vi förvärvade Nordisk Yta Stockholm som han tidigare ägde och drev. Nu har han fått släppa penseln, blivit projektledare hos oss och får vara med och utveckla vår Stockholmsavdelning från grunden. Det är vi väldigt glada för!