En ny standard inom måleri

Rollerboys Måleri AB är ett måleriföretag där kvalitét och servicekänsla står i fokus. Vi prioriterar punktlighet och god kommunikation med våra kunder, och strävar alltid efter bästa resultat. Med mångårig erfarenhet och stort kunnande tar vi hand om ert projekt från början till slut. Har du ett projekt som kräver särskild omtanke? På Rollerboys Måleri är vi intresserade av kreativa lösningar och hjälper dig gärna! Vi håller till i Skåne, Stockholm och Göteborgsområdet.

Rollerboys erbjudande:

Bästa möjliga service och positivt bemötande
Hög kvalitet och professionellt kunnande
Måleri med Svanenmärkta produkter
Tydlig kommunikation genom varje projekt

Måleriarbete för företag

Vi arbetar mot både byggföretag och fastighetsägare med allt från renovering av hyreslägenheter och kontorslokaler till försäkringsärenden och nyproduktion.

Till företag

Våra vanligaste frågor och svar

Jobbar ni miljövänligt?

Jajamän. På Rollerboys Måleri arbetar vi aktivt med att minska vår påverkan på miljö och natur. Istället för att miljödiplomera oss ser vi till att arbetet med att värna om miljön omsätts i praktiken på en massa olika sätt. Läs gärna mer här 

Har ni kollektivavtal?

För oss är det självklart att ge alla medarbetare rätt förutsättningar för att göra sitt allra bästa på jobbet. Därför har vi kollektivavtal och tillämpar avtalsenliga löner med individuellt tillägg.

Till Instagram

Målare till din tjänst

För oss står kvalitét och service i fokus. Vårt eminenta team står redo för dig som privatperson eller företagare. Till alla medarbetare

 
Martin Rosén

Projektansvarig målare

info@rollerboysmaleri.se

Martin Rosén är stadskillen som har full koll på läget. Han är ansvarsfull och går att lita på i pressade situationer. Martin vet hur man styr upp ett projekt och är inte rädd för att ventilera sina åsikter till platsledningen. Dessutom levererar han måleri av absolut högsta kvalitet och har hittills noll reklamationer. Det är inte för inte som han fått smeknamnet Mr Spackel. Men våga inte förstöra hans perfekt färdigstrukna väggar... Vid sidan av måleriet är det hunden Floke, vännerna och serier eller gaming som gäller.

Beatrice Sjöbom

info@rollerboysmaleri.se

Beatrice är en av våra riktigt högproducerande målare i Borås. Med sin positiva attityd och energi ger hon allt på varje jobb vi ger henne. Bea brinner för måleriarbete men framförallt för att använda sin kreativitet till att skapa nya miljöer åt våra kunder. Ett av hennes stora intressen är inredningsarkitektur vilket vi förhoppningsvis kommer att kunna använda oss av framöver.

Matilda Pape

malmo@rollerboysmaleri.se

Motiverad och arbetsvillig, Matilda backar inte för att ta sig an de uppgifter vi ger henne. Mer info kommer snart om denna coola tjej från Malmö!