Vårt arbetssätt är vår kvalitetssäkring

Rollerboys Måleri är en ekonomiskt stabil och trygg partner vid både mindre serviceuppdrag och större entreprenader. En tydlig företagspolicy med höga miljö- och kvalitetsmål, tillsammans med en positiv inställning, har gjort oss till en eftertraktad leverantör på en konkurrensutsatt marknad.

 

Med våra ca 200 anställda målare i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Borås, Halmstad, Malmö, Helsingborg, Lund, Västerås, Sala och Värnamo med omnejd har vi kapacitet att ta oss an de största nyproduktionsprojekten. Vi kan bostadsproduktion med så kallad taktning, nyproduktion av offentliga byggnader och målning av nya kontorsytor. Rollerboys strävar efter att överträffa våra uppdragsgivares förväntningar på kvalitet och service.

Våra servicebilar rycker ut snabbt för att återställa diverse skador åt både byggföretag och fastighetsägare med minsta möjliga dröjsmål. Rollerboys servicemålare är självgående och vana vid att ta emot uppdrag direkt, samt att utföra dem efter beställarens anvisningar.

Vi arbetar effektivt med marknadens senaste teknik inom färg- och spackelsprutor. Våra maskiner servas av professionell personal på verkstad för att minska tillbudsrisk och onödiga stopp i produktionen.

Vi har kollektivavtal och tillämpar avtalsenliga löner med individuellt tillägg. Vi använder oss av erforderlig skyddsutrustning och identifierar oss med id06 på arbetsplatsen.

Minskad miljöpåverkan i praktiken

Rollerboys koncept ”repaint” innebär att överbliven färg skänks bort genom kampanjer på exempelvis Instagram och Facebook. Det gör att färgsvinn och onödig destruktion av överblivet material minimeras. Repaint är en stor del i vårt arbete för att ta vara på resurser och minska vår miljöpåverkan i praktiken.

Läs mer om vårt miljöarbete här 

Visste ni att vi även tar totalansvar vid renoveringar?

Rollerboys har god erfarenhet av att driva projekt, stora som små. Hos oss är kundens behov alltid i fokus, och vi kommunicerar rakt och tydligt från etablering till slutstädning. Därför erbjuder vi även helhetslösningar vid renoveringar genom vår tjänst Rollerboys 360° för bland annat fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Till Rollerboys 360°

Kontakta oss idag

Kontakta någon av dessa personer, så hjälper han eller hon dig vidare.

 
Mathias Obrell

Avdelningschef Malmö

0708-917 613|mathias@rollerboysmaleri.se

Drivna och motiverade Mathias Obrell från Lund är vår ansvariga avdelningschef i Malmö. Det är Mathias som håller kontakten med våra beställare, samtidigt som han stöttar vår personal och driver de största projekten framåt tillsammans med dem. När telefonen ringt färdigt för dagen är det löpning, gymmet eller umgås med familjen som gäller.

Mikaela Muhrén

Projektledare Göteborg

0702-00 13 44|mikaela@rollerboysmaleri.se

Som målare är hisingstjejen Mikaela riktigt effektiv, snabb och kunnig. Det är inte mycket snack när spacklar och penslar är framme på arbetsplatsen, men desto mer blir gjort. Tiden som inte går åt till att måla spenderar Mikaela helst i stallet eller uppe på hästryggen i galopp. Nu när hon tagit steget från projektansvarig målare till att bli projektledare ser vi fram emot att se henne utvecklas i sin nya roll hos oss.

Alexander Tern

Avdelningschef Landskrona-Helsingborg

0761-40 37 20|alex.t@rollerboysmaleri.se

Alex Tern har järnkoll på både måleriet, projektledningen och sitt egna kaloriintag. Med hårdare magmuskler än stålmannen får han oss andra att må dåligt varje gång vi trycker i oss en hamburgare på Surf Shack, men vi gillar honom ändå. Det är ordning och reda och bra struktur som gäller för fyrabarnspappan Alex som varit med tillräckligt länge i branschen för att kunna hantera både det ena och det andra.

Stephenie Jonasson

Avdelningschef Göteborg

0735-34 44 65|steffie@rollerboysmaleri.se

Steffie Jonasson är avdelningschef i Göteborg och den som styr skeppet med kvalitet och ordning i fokus. Hon bryr sig om alla medarbetare och ser till att alla har vad de behöver, när de behöver det, och att vi leverar vad våra kunder beställt. När hon inte sitter klistrad vid datorn eller hanterar våra största projekt på fältet flyr hon gärna till landet i Värmland med sin lilla familj för att undkomma stadens hets.

Sebastian Nyberg

Kundansvarig målare

0735-37 38 22|sebbe@rollerboysmaleri.se

Grymma hockeyspelaren Sebbe jobbade hos oss redan mellan 2014-2017 i Göteborg, men drog därefter tillbaka till rötterna i Stockholm. Nu när vi startat även där så var det självklart för oss att åter rekrytera en av de bästa målarna Rollerboys haft, den här gången som kundansvarig målare med arbetsledarfunktion på vår avdelning i Stockholm.

Joakim Strömblad

Regionchef Stockholm / Mitt + Ramavtalsansvarig

0760-22 39 70|joakim@rollerboysmaleri.se

Gourmetkocken och naturfantasten Joakim Strömblad är vår regionchef i Stockholm, Uppsala och Västerås. Jocke är en superstrukturerad och driven ledare och vi är otroligt nöjda över att han har anslutit sig till vårt växande team. Vi ser med spänning fram emot hans kommande bidrag till organisationen.

Linn Zachrisson

Kalkylansvarig

0760-29 02 41|linn@rollerboysmaleri.se

Redan som praktikant visade Linn direkt vart skåpet skulle stå. Händer i fickorna fanns inte på kartan, Linn jobbade stenhårt för att lära sig måleriets grunder. Linn är en positiv kraft, som alltid ställer upp och inte backar för att lära sig nya saker. Linn är numera kalkyl- och kontrollansvarig på Rollerboys och är den som räknar fram anbud på alla större projekt. När arbetsdagen är slut är det en springrunda, ett glas vin i soffan eller häng med kompisar och familj som gäller.

Christoffer Clarensius

Projektledare Borås

0760-229106|christoffer@rollerboysmaleri.se

This man needs no introduction... Trebarnspappan och dedikerade fiskaren Christoffer har varit anställd som både målare i Borås och pendlande projektledare i Malmö tidigare och är nu tillbaka som projektledare på hemmaplan i Borås. Med stort kunnande och ett rakt och tydligt ledarskap är vi säkra på att Borås kommer att välkomna honom tillbaka med öppna armar.

Tomas Dahlström

Projektledare Västerås

0702-040403|dahlstrom@rollerboysmaleri.se

Sveriges bästa skridskoslipare och Rollerboys mest hängivna hockey coach är också en riktigt vass projektledare som håller i vår Västeråsavdelning. Mer info kommer om Tomas!

Per Svärd

Projektledare Sala

0766-713160|pelle@rollerboysmaleri.se

Sala-profilen Pelle Svärd är vår nyckelspelare i området. Det Pelle inte känner till om Sala existerar inte helt enkelt. Mer info kommer!

Viktor Järpmyr

Projektledare Stockholm

0761-63 98 48|viktor@rollerboysmaleri.se

Hårt jobbande Viktor är inte rädd för att ta i där det behövs. Han har gått från att göra de fysiskt mest krävande jobben i Göteborg till högfinishprojekt i Stockholmsinnerstad. När han inte målar stuckaturer eller bredspacklar tak är det Thaiboxning och gymmet som gäller. Göteborgaren Viktor har nyetablerat sig i Stockholm och vi ser fram emot nya uppdrag i huvudstaden tillsammans med honom

Stefan Wärngren

Projektledare / kalkyl Uppsala

0767-804800|stefan@rollerboysmaleri.se

Stefan Wärngren är ansvarig projektledare på vår nya avdelning i Uppsala som består av Wärngrens Måleri och dess fantastiskt duktiga målarteam. Vi är mycket nöjda över att de är en del av Rollerboys, och att Stefan är med och utvecklar avdelningen tillsammans med oss.

Jonas Westlund

Projektledare Uppsala

0703-767476|jonas@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snart om denna trevliga kille i Uppsala!

Ken Granlund

Projektledare Stockholm

0734-22 23 12|ken@rollerboysmaleri.se

Ken Granlund fick vi med på köpet när vi förvärvade Nordisk Yta Stockholm som han tidigare ägde och drev. Nu har han fått släppa penseln, blivit projektledare hos oss och får vara med och utveckla vår Stockholmsavdelning från grunden. Det är vi väldigt glada för!

Christian Hansen

Projektledare Halmstad

0760-294436|christian@rollerboysmaleri.se

Halmstadkillen Christian Hansen är både småbarnspappa, supermålare och en otroligt driven projektledare på vår nystartade avdelning i Halland. Med fast hand driver han sitt team mot tydliga mål och är ytterst noggrann med att kundens förväntningar ska infrias, att tidplaner ska hållas och att Rollerboys varumärke ska synas på bästa möjliga sätt hela tiden och överallt. Det är vi väldigt glada för!