Vårt arbetssätt är vår kvalitetssäkring

Rollerboys Måleri är en ekonomiskt stabil och trygg partner vid både mindre serviceuppdrag och större entreprenader. En tydlig företagspolicy med höga miljö- och kvalitetsmål, tillsammans med en positiv inställning, har gjort oss till en eftertraktad leverantör på en konkurrensutsatt marknad.

 

Med våra närmare 50 anställda målare i Göteborg och Malmö med omnejd har vi kapacitet att ta oss an även de största nyproduktionsprojekten. Vi kan bostadsproduktion med så kallad taktning, nyproduktion av offentliga byggnader och målning av nya kontorsytor. Rollerboys strävar efter att överträffa våra uppdragsgivares förväntningar på kvalitet och service.

Våra servicebilar rycker ut snabbt för att återställa diverse skador åt både byggföretag och fastighetsägare med minsta möjliga dröjsmål. Rollerboys servicemålare är självgående och vana vid att ta emot uppdrag direkt, samt att utföra dem efter beställarens anvisningar.

Vi arbetar effektivt med marknadens senaste teknik inom färg- och spackelsprutor. Våra maskiner servas av professionell personal på verkstad för att minska tillbudsrisk och onödiga stopp i produktionen.

Vi har kollektivavtal och tillämpar avtalsenliga löner med individuellt tillägg. Vi använder oss av erforderlig skyddsutrustning och identifierar oss med id06 på arbetsplatsen.

Minskad miljöpåverkan i praktiken

Rollerboys koncept ”repaint” innebär att överbliven färg skänks bort genom kampanjer på exempelvis Instagram och Facebook. Det gör att färgsvinn och onödig destruktion av överblivet material minimeras. Repaint är en stor del i vårt arbete för att ta vara på resurser och minska vår miljöpåverkan i praktiken.

Läs mer om vårt miljöarbete här 

Kontakta oss idag

Kontakta någon av dessa personer, så hjälper han eller hon dig vidare.

 
Linn Zachrisson

Arbetschef Göteborg

0735-34 44 65|linn@rollerboysmaleri.se

Redan som praktikant visade Linn direkt vart skåpet skulle stå. Händer i fickorna fanns inte på kartan, Linn jobbade stenhårt för att lära sig måleriets grunder. Som arbetschef är hon en positiv kraft, som alltid ställer upp och inte är rädd för att ta i där det behövs. Dessutom är hon riktigt noga med detaljer, något hon får god användning av då hon räknar fram anbud på våra största entreprenadjobb. När arbetsdagen är slut är det en springrunda eller häng med kompisarna som gäller.

Nicklas Carlstedt

Projektledare Malmö

0760-20 61 11|nicklas@rollerboysmaleri.se

Nicklas är vår projektledare för de mindre jobben i Skåne. Sedan starten har han utvecklat vår verksamhet genom att knyta viktiga kontakter och dra in en stor mängd jobb. Förutom att vara en noggrann målare med känsla för detaljer, är Nicklas en lugn och strukturerad arbetsledare. Fotografering och naturupplevelser står högst på listan när jobbet är slut för dagen.

Mathias Obrell

Projektledare Malmö

0708-917 613|mathias@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snart om denna motiverade, lugna och organiserade kille från Malmö