Vårt arbetssätt är vår kvalitetssäkring

Rollerboys Måleri är en ekonomiskt stabil och trygg partner vid både mindre serviceuppdrag och större entreprenader. En tydlig företagspolicy med höga miljö- och kvalitetsmål, tillsammans med en positiv inställning, har gjort oss till en eftertraktad leverantör på en konkurrensutsatt marknad.

Med våra ca 200 anställda från Skåne till Uppsala, via Småland, Halland, Göteborg, Stockholm och Västmanland har vi kapacitet att ta oss an de största projekten. Vi kan bostadsproduktion med så kallad taktning, nyproduktion av offentliga byggnader och målning av kontorsytor. Lägenhetsrenoveringar, trapphusmålning, fönsterrenovering och lokalanpassningar är alla viktiga delar av vårt erbjudande. Rollerboys strävar efter att överträffa våra uppdragsgivares förväntningar på kvalitet, kommunikation och service.

Våra servicebilar rycker ut snabbt för att återställa diverse skador åt både byggföretag och fastighetsägare med minsta möjliga dröjsmål. Rollerboys servicemålare är självgående och vana vid att ta emot uppdrag direkt, samt att utföra dem efter beställarens anvisningar.

Vi arbetar effektivt med marknadens senaste teknik inom färg- och spackelsprutor. Våra maskiner servas av professionell personal på verkstad för att minska tillbudsrisk och onödiga stopp i produktionen.

Vi har kollektivavtal och tillämpar avtalsenliga löner med individuellt tillägg. Vi använder oss av erforderlig skyddsutrustning och identifierar oss med id06 på arbetsplatsen.

Våra företagskunder är brf:er, byggföretag, fastighetsbolag etc

 

Bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag

 • Fasadmålning och fönsterrenovering
 • Löpande underhållsmålning
 • Trapphusrenovering
 • Målning och tapetsering vid lokalanpassningar
 • Återställning av försäkringsskador

Entreprenadföretag

 • Nyproduktion av bostäder, skolor och kommersiella projekt
 • Div målningsrenovering som underentreprenör
 • Målning och tapetsering vid lokalanpassningar
 • Återställning av försäkringsskador

Övriga företagskunder

 • Ommålning och nymålning av kontorsytor
 • Specialutförande som kalkmålning, stucco och fototapeter
 • Återställning av försäkringsskador

Totalansvar vid renoveringar

Rollerboys har god erfarenhet av att driva projekt, stora som små. Hos oss är kundens behov alltid i fokus, och vi kommunicerar rakt och tydligt från etablering till slutstädning. Därför erbjuder vi även helhetslösningar vid renoveringar genom vår tjänst Rollerboys 360° för bland annat fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Till Rollerboys 360°

Minskad miljöpåverkan i praktiken

Rollerboys koncept ”repaint” innebär att överbliven färg skänks bort genom kampanjer på exempelvis Instagram och Facebook. Det gör att färgsvinn och onödig destruktion av överblivet material minimeras. Repaint är en stor del i vårt arbete för att ta vara på resurser och minska vår miljöpåverkan i praktiken.

Mer om vårt miljöarbete

Kontakta oss idag

Kontakta någon av dessa personer, så hjälper han eller hon dig vidare.

 
Staff image
Joakim

Vice VD / Regionchef Öst + Mitt

0760-22 39 70|joakim.stromblad@rollerboysmaleri.se

Gourmetkocken och naturfantasten Jocke är numera vice VD samtidigt som han styr region Öst i Stockholm, Mälardalen och region Mitt i Småland och Halmstad Jocke är en superstrukturerad och driven ledare och vi är otroligt nöjda över att han har anslutit sig till vårt växande team. Med sin expertis och sitt lugn är han helt klart rätt man på rätt plats

Staff image
Tomas

Avdelningschef Uppsala Västerås

0702-040403|dahlstrom@rollerboysmaleri.se

Sveriges bästa skridskoslipare och Rollerboys mest hängivna hockey coach är också en riktigt vass projektledare och avdelningschef som håller i både Västerås och Uppsala. Tomas är dedikerad och hängiven sitt arbete och inte en person som viker ner sig i första taget vilket vi verkligen uppskattar!

Staff image
Pelle

Projektledare Sala

0766-713160|pelle@rollerboysmaleri.se

Sala-profilen Pelle är vår nyckelspelare i området. Det Pelle inte känner till om Sala existerar inte helt enkelt. Han tar hand om både kunder och sitt målarteam på bästa sätt och brinner för att leverera överlägsen service

Staff image
Jonas

Projektledare Uppsala

0703-767476|jonas@rollerboysmaleri.se

Jonas är vår projektledare i Uppsala som håller nära kontakt med våra kunder och peppar målarna till nya stordåd. När han inte driver projekt går han gärna en golfrunda eller tar en tur med båten.

Staff image
Ken

Avdelningschef Stockholm

0722-03 32 96|ken@rollerboysmaleri.se

Ken fick vi med på köpet när vi förvärvade Nordisk Yta Stockholm som han tidigare ägde och drev. Nu har han fått släppa penseln, blivit avdelningschef hos oss och får vara med och utveckla vår Stockholmsavdelning från grunden. Det är vi väldigt glada för!

Staff image
Christian

Projektledare Halmstad

0760-294436|christian@rollerboysmaleri.se

Halmstadkillen Christian är både småbarnspappa, supermålare och en otroligt driven projektledare på vår nystartade avdelning i Halland. Med fast hand driver han sitt team mot tydliga mål och är ytterst noggrann med att kundens förväntningar ska infrias, att tidplaner ska hållas och att Rollerboys varumärke ska synas på bästa möjliga sätt hela tiden och överallt. Det är vi väldigt glada för!

Staff image
Fredrik

Projektledare Stockholm

0705-17 71 94|fredrik.v@rollerboysmaleri.se

Vår affärsdrivna projektledare Fredrik älskar kundkontakter och att skapa nya affärer. När han inte myser i sin ångbastu på Lidingö är det fysträning, longboard, snowboard eller Jet Ski som står på agendan för Fredrik som älskar actionsport.

Staff image
Roger

Avdelningschef Småland

0706-98 50 54|roger@rollerboysmaleri.se

Smålands vildaste målarmästare och en entreprenör som älskar affärer. Roger är vår nyckelspelare i Rollerboys Mitt med fler kontakter än vad som ryms i en telefonbok och energi som aldrig tycks ta slut. Vi älskar att ha med honom i teamet och ser fram emot att erövra hela Småland tillsammans med honom och hans duktiga målare

Staff image
Tony

Avdelningschef Göteborg

0760-22 91 06|tony.l@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snart om Tony som har lång erfarenhet från målaryrket som både projektledare, platschef och målare

Staff image
Kristoffer

Projektledare Värnamo

0705-21 96 17|kristoffer.g@rollerboysmaleri.se

Lugna och noggranna Kristoffer är en fast punkt för både målare och kunder i Värnamo där han styr vid sidan av vår vilda entreprenör Roger. När han inte driver måleriprojekt tar han ett varv med familjens nyinskaffade hund i naturen, eller kör ett crossfit pass för att rensa tankarna

Staff image
Lucas

Projektledare Ljungby

0704-130 190|lucas.l@rollerboysmaleri.se

Lucas är den sociala och rättvisa projektledaren i Ljungby med en massa idéer. Det gillar vi på Rollerboys. I juni varje år återfinns han på Sweden Rock vilket utgör en stark kontrast till den långdistanslöpning han även sysslar med...

Staff image
Mikael

Kundansvarig målare

0733-61 55 20|mikael.svensson@rollerboysmaleri.se

Svalövskillen Mikael gör alltid det lilla extra för att Rollerboys kunder ska bli nöjda. Med över 30 år i branschen kan han hantera allt från fönsterrenovering till nyproduktion. Mikael är skolexemplet när det gäller våra värden; kommunikation, kvalitet och service. När han inte målar hittar man honom lättast ute vid kusten där han ofta fiskar och njuter av lugnet.

Staff image
Benny

Projektledare Göteborg

0735-34 44 65|benny@rollerboysmaleri.se

Med över 40 års målerierfarenhet och ett ordningssinne utöver det vanliga är Benny precis vad vi behöver på Rollerboys i Göteborg. Mer info kommer snart om Benny!