En modern aktör i en traditionell bransch

Få offert

Vi förstår målerihantverkets traditioner men välkomnar allt som kan förenkla och effektivisera våra medarbetare och kunders vardag. I praktiken innebär det att vi använder den senaste tekniken vad gäller spackel-, färgsprutor, och färgprodukter. Vi följer utvecklingen hos våra färgleverantörer för att ständigt kunna förbättra vårt erbjudande vad gäller finish, hållbarhet och miljöpåverkan.

Vårt kunderbjudande består av två huvudområden: renovering och nyproduktion.

 

Vårt arbetssätt är vår kvalitetssäkring

Rollerboys Måleri är en ekonomiskt stabil och trygg partner vid både mindre serviceuppdrag och större entreprenader. En tydlig företagspolicy med höga miljö- och kvalitetsmål, tillsammans med en positiv inställning, har gjort oss till en eftertraktad leverantör på en konkurrensutsatt marknad.

Läs mer

Genomförande och kvalitet

Rollerboys har ett väl utvecklat ledningssystem med tydliga processer för genomförande av projekt och kvalitetssäkring. Vår miljöpolicy innebär att vi alltid ska använda Svanenmärkta produkter, återanvända våra verktyg och tanka förnybara drivmedel som HVO då det är möjligt.

Läs mer

Våra företagspaket

På Rollerboys anser vi att endast HUS AMA-koder eller Måleribranschens som referenssystem inte är tillräckliga för att våra kunder ska få en ordentlig helhetsbild av vad det innebär att beställa måleritjänster. Därför har vi tagit fram tre olika nivåer att välja mellan. På så sätt förtydligas prissättningen, vilka behandlingar som ska levereras och vilka förväntningar kunden kan ha på arbetet som beställts. Vi vill även tydliggöra de förutsättningar som måste finnas för att arbetet ska kunna levereras enligt offert. Kunden måste veta redan vid avtalsskrivning vad de betalar för och hur de kan få en yta som motsvarar deras förväntningar.

 

Pro Standard

RESULTAT: En slät och jämn yta utan insjunkningar. Hög finish och kvalitet uppnås genom fläckspackling före färdigmålning.

 • Spackling och målning till målningsklass 1 • Skarvspackling av gips med skarvremsa • Bredspackling av betongytor
 • Grundmålning med grundfärg. Målning med latexfärg glans 5-7 på vägg. Målning med reflexfri takfärg.
 • Tillval: en extra strykning med toppfärg för att mätta ytan och motverka glansskillnad
 • VIKTIGT ATT VETA: Synliga gipsskarvar och glansskillnader kan förekomma på grund av ojämnt sugande underlag. Yta känslig för slag och skavmärken samt ej helt avtorkningsbar.
 • FÖRUTSÄTTNINGAR: Gips och betongunderlag ska vara fackmannamässigt utfört, färdigt och utrymmet fullt framkomligt för arbetets genomförande. Temperatur och fukthalt enligt färgleverantörens föreskrifter
Beställ

Pro Plus

RESULTAT: En mycket slät, jämn och tålig yta utan insjunkningar som är avtorkningsbar. Mycket hög finish och kvalitet uppnås genom bredspackling av gips före grundmålning.

 • Spackling och målning till målningsklass 1 • Bredspackling av både gips och betong • Målning med akrylatfärg för extra slitstyrka
 • Grundmålning med grundfärg. Målning med akrylatfärg glans 5-25 på väggar. Målning med reflexfri takfärg.
 • VIKTIGT ATT VETA: En tålig yta, dock känslig för slagmärken. Viss glansskillnad kan förekomma vid släpljus
 • FÖRUTSÄTTNINGAR: Gips och betongunderlag ska vara fackmannamässigt utfört, färdigt och utrymmet fullt framkomligt för arbetets genomförande. Temperatur och fukthalt enligt färgleverantörens föreskrifter
Beställ

Pro Premium

RESULTAT: En mycket slät, jämn, avtorkningsbar och väldigt tålig yta utan insjunkningar. Extremt hög finish och kvalitet uppnås genom bredspackling och montage av slät armeringsväv före målning.

 • Spackling, vävsättning och målning till målningsklass 1 · Bredspackling av både gips och betong · Slät armeringsväv plus akrylatfärg för extra motståndskraftig yta
 • Montage av slät armeringsväv på gips och betong. Målning med akrylatfärg glans 5-25 på väggar. Målning med reflexfri takfärg.
 • VIKTIGT ATT VETA: Du har valt vår högsta standard. En mycket tålig och väldigt snygg yta
 • FÖRUTSÄTTNINGAR: Gips och betongunderlag ska vara fackmannamässigt utfört, färdigt och utrymmet fullt framkomligt för arbetets genomförande. Temperatur och fukthalt enligt färgleverantörens föreskrifter
Beställ

Fastighetsägare eller bostadsrättsföreningar – se hit!

Rollerboys har god erfarenhet av att driva projekt, stora som små. Hos oss är kundens behov alltid i fokus, och vi kommunicerar rakt och tydligt från etablering till slutstädning. Därför erbjuder vi även helhetslösningar vid renoveringar genom vår tjänst Rollerboys 360° för bland annat fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Rollerboys 360° – för totalentreprenad

Kvalitetsmålare till er tjänst

 
Staff image
Yusef

Projektansvarig målare

gbg@rollerboysmaleri.se

En allkonstnär inom måleri som behärskar de flesta moment och levererar högsta kvalitet på utsatt tid gång efter gång. Som trebarnspappa med allt vad det innebär har han fullt upp även på fritiden.

Staff image
Marre

sthlm@rollerboysmaleri.se

Förutom att vara en helt grym allroundmålare så pysslar Marre även med digital musik på väldigt hög nivå. En målande Avicii till er tjänst!

Staff image
Oscar

smaland@rollerboysmaleri.se

Oscar är en av Rollerboys längsta målare och har en stor fördel då han slipper klättra på trappstegar som oss andra småväxta. Han föredrar nyproduktion vilket han utför med ett leende under dammfiltret. Annars är det Manchester United och polarna som gäller

Service- och entreprenaduppdrag

Rollerboys utför allt från fönsterrenovering och fasadmålning till måleri inom nyproduktion av lägenheter och målning i offentlig miljö

Kontakta oss