Vårt team

Rollerboys Måleri AB är ett måleriföretag där kvalitét och servicekänsla står i fokus. Vi prioriterar punktlighet och god kommunikation med våra kunder, och strävar alltid efter bästa resultat.

 
Martin Söderqvist

Ägare/VD

0760-27 78 90|martin@rollerboysmaleri.se

Martin är den skidåkande fotografen som grundade Rollerboys sommaren 2013, efter mer än 15 år i målaryrket. Han brinner för att leverera kvalitet, och för att tillsammans med sina motiverade anställda ta måleriet till nästa nivå. På fritiden spelar han i hårdrocksband, tränar hårt och hänger med sina fyra barn och fru.

Linn Zachrisson

Kalkylansvarig

linn@rollerboysmaleri.se

Redan som praktikant visade Linn direkt vart skåpet skulle stå. Händer i fickorna fanns inte på kartan, Linn jobbade stenhårt för att lära sig måleriets grunder. Linn är en positiv kraft, som alltid ställer upp och inte backar för att lära sig nya saker. Linn är numera kalkylansvarig på Rollerboys och är den som räknar fram anbud på alla större projekt. När arbetsdagen är slut är det en springrunda, ett glas vin i soffan eller häng med kompisarna som gäller.

Per-Erik "Putte" Gröndahl

sthlm@rollerboysmaleri.se

Stockholms hårdaste nyproduktionsmålare heter Putte och visar helt enkelt att gammal är äldst. Ungdomarna hänger inte med där Putte går fram med målarsprutan i högsta hugg och producerar i racerfart.

Lasse Olin

info@rollerboysmaleri.se

Mr Service bytte firma efter 35 år under samma chef, men egentligen är han sin egen chef och har alltid varit. Lasse löser det mesta, och har stenkoll på alla de jobb han har igång. Han jobbar både mot våra krävande privatkunder och mot byggfirmor med kompletteringsmålning på våra större projekt. På somrarna hittar man honom nära havet i Åsa, långt ifrån allt vad jobb heter. Där njuter han av lite välbehövlig vila i sin villavagn.

Ali Awada

info@rollerboysmaleri.se

Ali är en stenhårt arbetande nyproduktionsmålare som håller Rollerboys flagga högt vad gäller finish och positivitet. Han ser fullkomligt livsfarlig ut, men bakom tatueringarna och de massiva musklerna finns en godhjärtad jätte som bänkar 168 kilo på fritiden utan större ansträngning.

Mikael "Kålle" Nilsson

sthlm@rollerboysmaleri.se

Kålle är Göteborgaren som fastnade i Stockholm och som älskar huvudstaden. Söder är hans nya Göteborg och han har bättre koll på stans restauranger och vinbarer än vad de flesta infödda Stockholmare har. Att resa, äta gott och njuta av livet är Kålles melodi, när han inte kör spackelspruta för glatta livet på ett större nyproduktionsprojekt nära dig.

Jonatan Ingemarsson

info@rollerboysmaleri.se

Låt inte leendet lura er! Jonatan, Mr Tough Viking himself, är en stentuff multisportare som drömmer om att få intervallspringa uppför trappor eller kräla under taggtråd i lera efter arbetsdagens slut. Jobbet med att slipa spackel och sprutmåla nyproducerade byggnader är bara uppvärmning för denne vältränade yngling, som alltid går att lita på när jobbet ska bli gjort.

Stephenie Jonasson

Projektledare Göteborg

0735-34 44 65|steffie@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snart om denna strukturerade och vältaliga Göteborgstjej som inte har några svårigheter att visa var skåpet ska stå...

Martin Rosén

info@rollerboysmaleri.se

Martin Rosén är stadskillen som har full koll på läget. Han är ansvarsfull och går att lita på i pressade situationer. Martin vet hur man styr upp ett projekt och är inte rädd för att ventilera sina åsikter till platsledningen. Dessutom levererar han måleri av absolut högsta kvalitet och har hittills noll reklamationer. Det är inte för inte som han fått smeknamnet Mr Spackel. Men våga inte förstöra hans perfekt färdigstrukna väggar... Vid sidan av måleriet är det hunden Floke, vännerna och serier eller gaming som gäller.

Julle Holmqvist

Projektledare Stockholm

0739-29 80 88|julle@rollerboysmaleri.se

Julle är projektledare på vår avdelning i norra Stockholm där han leder sitt team av målare inom både nyproduktion och mot privatmarknaden. Han jobbar hårt för att upprätthålla Rollerboys standard vad gäller kvalitet och service, och är inte rädd för att dra på sig målarbyxorna om det behövs. På fritiden är det hård träning och kampsport som gäller

Tommie Ek

Projektansvarig Målare

0760-30 49 28|tommie@rollerboysmaleri.se

Tommie Ek, a k a Tommieboy Rollerboy är en dedikerad musiker, noggrann målare, motiverad bandbokare och helt igenom grym person att ha med i team-Rollerboys. När han inte är på turné med sitt punkband eller spelar in svår atmosfärisk instrumentalmusik är han alltså hos oss och driver arbetet framåt tillsammans med målare, beställare och vår ledning vilket vi gillar skarpt

Muhanad Obaid

Projektansvarig målare

info@rollerboysmaleri.se

Mästermålaren Muhanad levererar högsta kvalitet på varje projekt, oavsett storlek och utmaning. Han behärskar allt från renovering, service och minsta privatjobb till stora entreprenadjobb med användning av spackelsprutor under hård tidspress. Muhanad är väldigt bestämd vad gäller arbetets upplägg då han vet vad som fungerar i praktiken och inte. En komplett Rollerboy helt enkelt som driver våra mest avancerade projekt framåt i Stockholm

Christoffer Clarensius

Projektledare Borås

christoffer@rollerboysmaleri.se

This man needs no introduction... Trebarnspappan och dedikerade fiskaren Christoffer har varit anställd som både målare i Borås och pendlande projektledare i Malmö tidigare och är nu tillbaka som projektledare på hemmaplan i Borås. Med stort kunnande och ett rakt och tydligt ledarskap är vi säkra på att Borås kommer att välkomna honom tillbaka med öppna armar.

Viktor Järpmyr

0761-63 98 48|viktor@rollerboysmaleri.se

Hårt jobbande Viktor är inte rädd för att ta i där det behövs. Han har gått från att göra de fysiskt mest krävande jobben i Göteborg till högfinishprojekt i Stockholmsinnerstad. När han inte målar stuckaturer eller bredspacklar tak är det Thaiboxning och gymmet som gäller. Göteborgaren Viktor har nyetablerat sig i Stockholm och vi ser fram emot nya uppdrag i huvudstaden tillsammans med honom

Sebastian Nyberg

Projektledare / målare Stockholm

0735-37 38 22|sebbe@rollerboysmaleri.se

Grymma hockeyspelaren Sebbe jobbade hos oss redan mellan 2014-2017 i Göteborg, men drog därefter tillbaka till rötterna i Stockholm. Nu när vi startat även där så var det självklart för oss att åter rekrytera en av de bästa målarna Rollerboys haft, den här gången som blivande projektledare för vår avdelning i södra Stockholm.

Mikaela Muhrén

Projektledare Göteborg

0702-00 13 44|mikaela@rollerboysmaleri.se

Som målare är hisingstjejen Mikaela riktigt effektiv, snabb och kunnig. Det är inte mycket snack när spacklar och penslar är framme på arbetsplatsen, men desto mer blir gjort. Tiden som inte går åt till att måla spenderar Mikaela helst i stallet eller uppe på hästryggen i galopp. Nu när hon tagit steget från projektansvarig målare till att bli projektledare ser vi fram emot att se henne utvecklas i sin nya roll hos oss.

Martin Jansson

sala@rollerboysmaleri.se

Martin är nyproduktionsmålaren som jagar med spackelspruta på dagarna och med fiskespö på kvällarna då storfångsten hägrar

Mathias Obrell

Avdelningschef Skåne

0708-917 613|mathias@rollerboysmaleri.se

Drivna och motiverade Mathias Obrell från Lund är vår ansvariga regionchef i Skåne, samt projektledare för de större entreprenaduppdragen. Det är Mathias som håller kontakten med våra beställare, samtidigt som han stöttar vår personal och driver projekten framåt tillsammans med dem. När telefonen ringt färdigt för dagen är det löpning, gymmet eller umgås med familjen som gäller.

Emil Englund

sala@rollerboysmaleri.se

Emil är en glad och positiv målargrabb som älskar skogspromenader och lugna hemmakvällar, eller? Kan vara så att skenet bedrar och det är krogen varje helg som gäller men vad vet vi

Alex Abrahamsson

info@rollerboysmaleri.se

Denne otroligt glada och positiva Boråsare kom in som en frisk fläkt på Rollerboys då vi startade upp vår filial i Borås 2016. Alex har sedan dess både tjänstgjort som målare och projektledare hos oss, men har precis hoppat i målarbyxorna på heltid igen. På fritiden är det innebandy, mc-körning och umgås med familjen som gäller.

Mommo El Hajami

info@rollerboysmaleri.se

Den här killen vill bara framåt. Otroligt kul för oss att få in Mommo och hans fantastiska vilja att lära sig från grunden och förbättra utförandet för varje gång. Lite snabbare och lite bättre, verkar vara mottot han lever efter. Vi är säkra på att han kommer att gå långt hos Rollerboys!

Noor Aldin Maued

info@rollerboysmaleri.se

Vår syriansk-svenska mästermålare Noor Maued är ett säkert kort när det gäller nyproduktion. Det tog inte lång tid för denna drivna man att ta till sig vårt arbetssätt på Rollerboys, och numera spacklar han gips som om han aldrig gjort annat. På fritiden umgås han med vänner och familj. Han bor med fru och dotter i Mölndal.

Jessica Rade

malmo@rollerboysmaleri.se

Serviceorienterade Jessica Rade från Kävlinge är en kunnig målare som behärskar de flesta måleritekniker. Hon har också arbetat i färgbutik och har stor kunskap om allt från kulörer till tapeter. När hon inte flänger runt på Rollerboys-uppdrag mellan Ystad, Malmö och Helsinborg hänger hon hemma i mysiga Kävlinge med barn och man.

Elin Jönsson

malmo@rollerboysmaleri.se

Elin har visat prov på både yttersta noggrannhet och stark vilja att kämpa sedan hon startade hos oss på Rollerboys i Skåne. Hon har varit med under några av våra mest krävande och stora entreprenadprojekt, men har också levererat hög kvalitet till flera av våra viktiga privatkunder. På fritiden glider hon runt i en riktigt fet BMW som skulle göra vem som helst avundsjuk

Olivia Rollén

malmo@rollerboysmaleri.se

Olivia är den norrländska tjejen med järnvilja som var med och startade upp Rollerboys i Malmö trots tidigare noll anknytning till Skåne. Nu har hon kommit tillrätta, skaffat lägenhet, gymkort och flyttat ner permanent. På fritiden hänger hon med sin syster, pojkvännen eller på gymmet. Som målare har hon en otrolig kämpavilja, och löser sina uppgifter galant.

Michaela Grönlund

info@rollerboysmaleri.se

Hårt satsande MMA-tjejen Michaela Grönlund började hos oss på Rollerboys under 2020 och har med sitt stora leende och positiva attityd snabbt blivit en omtyckt medarbetare. Förutom att vara en grym fighter så är Michaela även riktigt vass på att tapetsera. Något vi såklart gillar!

Patrik Rosén

malmo@rollerboysmaleri.se

Fulltatuerade, mc-åkande slitvargen till målare från Skånska Kävlinge, Patrik Rosén, är inte rädd för att ta i där det behövs. Han är en riktigt allsidig målare med full koll på det praktiska utförandet och med spackelsprutan i högsta hugg. Innan vi knappt startat vår verksamhet i Skåne hörde vi talas om Patrik och vilken duktig målare han var. Nu jobbar han hos oss, vilket vi är riktigt glada för.

Mustafa Derbasiye

info@rollerboysmaleri.se

Den alltid lika glada Lerumsbon Mustafa, är en fenomenal specialist på bredspackling av nyproduktion. Tillsammans med sitt team levererar han en kvalitet på väggar som oftast inte brukar förknippas med stordrift inom måleri. De har helt enkelt satt en ny standard på området. På fritiden umgås Mustafa med familj, släkt och vänner, samt spelar ett och annat flamenco-ackord på sin gitarr.

Tony Åström

Projektansvarig målare

sthlm@rollerboysmaleri.se

Tony är en engagerad och motiverad målare med lång erfarenhet som ständigt vill utvecklas i sin yrkesroll. Han tar sina projekt på stort allvar och strävar efter att leverera högsta kvalitet oavsett vilken typ av projekt det gäller. På fritiden är det cykling och restaurangbesök som gäller, aktiviteter som väger upp varandra helt optimalt

Abdullah Sallam

info@rollerboysmaleri.se

Abd som vi kallar honom är en ytterst noggrann och kunnig målare som är kung på att spackla med spackelboxar på nyproduktion. Han behärskar även diverse dekorationsmåleri. När han inte spacklar nygips spenderar han tid med sin familj hemma i Trollhättan

Sandra Niskanen

info@rollerboysmaleri.se

Driven och tuff tjej som gillar större projekt och har en väldigt ljus framtid här hos oss. Mer info kommer snart om Sandra!

Jarek Sowinski

jarek@rollerboysmaleri.se

Jarek är en maskin när det gäller nyproduktion. Genom hårt arbete, snabbhet och en otrolig känsla för detaljer hjälper han oss att hålla en nivå ovanför många av våra konkurrenter. Dessutom behärskar han konsten att jobba från styltor!

Lucas Nilsson

info@rollerboysmaleri.se

Lucas är killen som körde 17 mil från Blekinges Jämjö till Malmö för att komma på anställningsintervju. Han fick jobbet. Med positiv inställning och ett jäkla driv är han ett mycket välkommet tillskott hos den nya generationen Rollerboys i Göteborg, i staden som numera är hans hemstad.

Khaled Saleh

info@rollerboysmaleri.se

När vi först träffade syriske Khaled, var han ett enda oförstående leende. Kunskaperna i svenska språket var minst sagt bristfälliga men det togs igen med ett grymt driv i måleriproduktionen. Nu när svenskan har utvecklats, och måleriet finslipats, är han en stark tillgång för Rollerboys. Khaled utför sitt arbete med gott humör, och lämnar ingenting åt slumpen vad gäller kvalitet och resultat. Han och Achour är ett superteam när det gäller nyproduktion.

Mohamad Arkadan

malmo@rollerboysmaleri.se

Mohamad Arkadan har verkligen visat var skåpet ska stå sedan han började hos oss på Rollerboys i Malmö. Tillsammans med sin kollegor levererar han Rollerboyskvalitet i högt tempo med sprutor och spacklar i högsta hugg. Mer info kommer om Mohamad!

Tobias Ekström

Lugna Tobias Ekström är en husrenoverare av rang och innebandyspelare som på dagtid levererar måleriarbete av hög kvalitet åt Rollerboys Sala

Tim Severin

info@rollerboysmaleri.se

Frölundakillen Tim är en riktigt go och social medarbetare som tar sina måleriuppdrag på största allvar. Han har bra koll på läget och är fenomenal på att informera både beställare och oss om vad som krävs för att hans jobb ska flyta på. På fritiden är det familj och fotboll som gäller, Tim är en dedikerad f.d elitfotbollsspelare som börjat spela igen.

Towe Beijer

info@rollerboysmaleri.se

Vi fick höra mycket gott om Towe innan hon började hos oss som praktikant. Trots höga förväntningar från vår sida har hon levererat riktigt bra jobb och verkligen visat att hon vill lära sig målaryrket från grunden. Med sin glada attityd och vilja att jobba hårt kommer hon att gå långt hos Rollerboys nu när praktikplatsen övergått i en anställning

Tomas Henriksson

Projektansvarig målare

info@rollerboysmaleri.se

Gaisarn Tomas Henriksson är en riktigt hårt arbetande hantverkare som brinner för att leverera kvalitet. Tillsammans med sitt team av kunniga yrkesmän och kvinnor utgör Tomas en viktig del i våra större projekt. På fritiden är det löpning, tung gymträning och ett och annat sparringpass som står på agendan.

Dick Halvardsson

info@rollerboysmaleri.se

Dick är med sin långa erfarenhet inom måleriyrket ett väldigt välkommet tillskott i Rollerboys Göteborgsteam. Han behärskar i princip allt inom måleri, är duktig på att planera och genomföra projekt. Han har även bra kunskaper när det gäller att kalkylera, en kompetens vi gärna använder oss av.

Malcolm Horne

info@rollerboysmaleri.se

Denna trevliga engelsman är vår egna fönsterspecialist och allmänna grovjobbare. Han har en motivation som saknar motstycke, något som vi verkligen uppskattar hos honom. Hans Rollerboys-stripade Suzuki mc går som en raket mellan arbetsplatserna och hemmet på Hisingen, där han bor med sina två barn och svenska fru.

Valon Isufi

Projektansvarig målare

valle@rollerboysmaleri.se

Fyrabarnspappan Valon Isufi är en av de mest effektiva målare vi någonsin stött på. Trots sitt lugn är han en mästare på att spackla och sprutmåla i överljudshastighet, och med ett resultat som inte lämnar något mer att önska. Han är som gjord för att vara projektansvarig målare hos oss på Rollerboys.

Jessica Jansson

info@rollerboysmaleri.se

Förutom att vara en av de mest högproducerande och noggranna målare vi har, är Boråstjejen Jessica även skejtare på riktigt hög nivå. Efter några SM-Guld i pool är det VM i Kina som gäller, självklart representerande #TEAMROLLERBOYS. Förutom att åka skateboard har Jessica den senaste tiden ägnat sig åt att totalrenovera ett gammalt hus på landet där hon bor med sin sambo.

Jawad Shahid

malmo@rollerboysmaleri.se

Vi gillar verkligen Jawad. Med sitt positiva sätt och vilja lära sig nya tekniker har han verkligen visat att han hör hemma hos Rollerboys i Malmö. Han är en ärlig och omtyckt medarbetare som kommer att gå långt inom målaryrket framöver.

Patrik "Paddan" Johansson

sala@rollerboysmaleri.se

För Patrik är det full fart framåt som gäller både som professionell målare och på fritiden. Ju längre och backigare löprundor desto bättre, och då snackar vi riktigt långa rundor. Patriks uthållighet är verkligen på topp. Är det någon som klarar av att slipa i timmar så är det han

John Sörensen

info@rollerboysmaleri.se

John är ytterst kunnig på allt från renovering till nyproduktion och en specialist på att tapetsera. Mer info kommer snart om denne trevliga Mölndalsbo...

Mouhanad Hatem

info@rollerboysmaleri.se

Geologiutbildade syriern Mouhanad är en supermotiverad målare som ställer upp i vått och torrt för sina arbetskamrater på Rollerboys. Han vill jobba så mycket som möjligt och lära sig våra arbetsmetoder så snabbt det bara går.

Filip Hansson

info@rollerboysmaleri.se

Ravefestivalfantasten Filip Hansson var en av våra nyckelpersoner och första anställda i Skåne. Nu när han flyttat upp till Stockholm och anslutit sig till vårt nya team av proffsmålare i huvudstaden ser vi fram emot att se honom leverera toppkvalitet. Filip är inte rädd för att ligga i där det behövs och är en av dem som jobbat flest timmar för att säkerställa att projekten slutförs enligt tidsplan. När han inte målar hänger han på rave-festival någonstans i Europa.

Krisztian Koronafy

malmo@rollerboysmaleri.se

Maskinen kallas han, vår Krisztian K som är en fullkomlig specialist på alla former av nyproduktion. Han spacklar snabbar och snyggare med en hand än vad många andra gör med bägge händerna. Krisztian ställer alltid upp när det behövs och är en omtyckt medarbetare hos oss på Rollerboys i Skåne.

Hassan Bahktiari

malmo@rollerboysmaleri.se

Hassan är en riktig kämpe som behärskar allt från måleri till gipsmontage och kakelsättning. Innan han startade på Rollerboys var han en mycket värdefull medarbetare hos en husbyggare i Skånetrakten. Vi är glada att han nu jobbar hos oss på våra största entreprenader.

Filip Alkeby

malmo@rollerboysmaleri.se

Filip Alkeby är Stockholmaren som är uppvuxen i Skåne och blev kvar på sydligare breddgrader. Det är vi väldigt nöjda med då han är en lugn och metodisk målare som kan hantera de flesta typer av projekt...mer info kommer!

Alexander Tern

Projektledare Skåne

0761-40 37 20|alex.t@rollerboysmaleri.se

Alex Tern har järnkoll på både måleriet, projektledningen och sitt egna kaloriintag. Med hårdare magmuskler än stålmannen får han oss andra att må dåligt varje gång vi trycker i oss en hamburgare på Surf Shack, men vi gillar honom ändå. Det är ordning och reda och bra struktur som gäller för fyrabarnspappan Alex som varit med tillräckligt länge i branschen för att kunna hantera både det ena och det andra.

Hani Ayad

info@rollerboysmaleri.se

Hani från Egypten är en av våra mest effektiva målare i Stockholm där han jobbar med allt från renovering till stora nyproduktionsprojekt. Vi är väldigt glada över att ha honom som medarbetare på Rollerboys då han upprätthåller vår kvalitet och goda rykte med ett stort leende varje gång man ser honom på arbetsplatsen.

Robin Olsson

sala@rollerboysmaleri.se

Idrottstokige Robin är en glad Leksandare som har nära till skratt och boostar arbetsplatsen med sin närvaro. Del i vårt Sala-team och en duktig målare

Fredrik Vesterlund

Projektledare Stockholm

0705-17 71 94|fredrik.v@rollerboysmaleri.se

Fredrik är vår projektledare i Södra Stockholm på Rosén Olsson Måleri. Han är ytterst noggrann i sitt arbete, utbildad säljare och lämnar inget åt slumpen. På fritiden är det sport i alla dess former som gäller, allt från utegym till longboard via jet ski till skidåkning.

Tomi Vesala

malmo@rollerboysmaleri.se

Erfarna och noggranna servicemålare som Tomi är vad som gör att vi på Rollerboys skiljer ut oss från mängden och levererar det lilla extra till våra kunder Mer info kommer snart om Tomi

Joakim Strömblad

Regionchef Stockholm / Mitt

0760-22 39 70|joakim@rollerboysmaleri.se

Gourmetkocken och naturfantasten Joakim Strömblad är vår regionchef i Stockholm, Uppsala och Västerås. Jocke är en superstrukturerad och driven ledare och vi är otroligt nöjda över att han har anslutit sig till vårt växande team. Vi ser med spänning fram emot hans kommande bidrag till organisationen.

Hussein Alhasan

malmo@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snart om denna drivna nyproduktionsmålare från Malmö

Anna Ramneskog

malmo@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snart om denna trevliga och positiva tjej i Malmö

Visar Isufi

malmo@rollerboysmaleri.se

Visar är bror till vår supermålare Valon, och blev genom honom erbjuden en anställning hos Rollerboys trots att han bodde i Kosovo. Nu är han äntligen en del i teamet och levererar kvalitet ihop med sin bror på nyproduktionsprojekt i Malmö samtidigt som han skapat sig ett nytt liv i Sverige

Matilda Pape

malmo@rollerboysmaleri.se

Motiverad och arbetsvillig, Matilda backar inte för att ta sig an de uppgifter vi ger henne. Mer info kommer snart om denna coola tjej från Malmö!

Victor Weidelid

info@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snart om Victor W i Stockholm!

Per Svärd

Projektledare Sala

0766-713160|pelle@rollerboysmaleri.se

Sala-profilen Pelle Svärd är vår nyckelspelare i området. Det Pelle inte känner till om Sala existerar inte helt enkelt. Mer info kommer!

Hampus Rehn

Projektansvarig målare

hampus@rollerboysmaleri.se

Fallskärmshopparen Hampus från Västerås kom in som en frisk fläkt hos oss på Rollerboys. Med stenkoll på både projekt och kollegor driver han våra entreprenadjobb framåt med glatt humör och stort kunnande. Ett framtida mål för Hampus är att basehoppa från toppen av City Gate i Göteborg, som han förövrigt är delaktig i att spackla och måla ett långt tag framöver

David Deliv

info@rollerboysmaleri.se

David Deliv är professionell skidåkare inom friåkning och har kört på Freeride World Tour tillsammans med Reine Barkered som vi förövrigt sponsrar på vårt Team Rollerboys. När han inte kastar sig ut för klippor med skidor under fötterna jobbar han alltså som målare hos oss vilket vi är sjukt glada för. Han är en mångsidig och kompetent målare som alltid är öppen för att lära sig nya uppgifter.

Tomas Dahlström

Projektledare Västerås

0702-040403|dahlstrom@rollerboysmaleri.se

Sveriges bästa skridskoslipare och Rollerboys mest hängivna hockey coach är också en riktigt vass projektledare som håller i vår Västeråsavdelning. Mer info kommer om Tomas!

Tomas Miranda

malmo@rollerboysmaleri.se

Duktig, noggrann och serviceinriktad, Tomas ser till att de mindre jobben blir utförda efter Rollerboys och våra kunders höga kvalitetskrav. Mer info kommer!

Anders Björkholm

info@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snart om Anders i Stockholm!

Nour Eddin

info@rollerboysmaleri.se

Sveriges kanske gladaste målare jobbar hos oss i Stockholm. Det spelar ingen roll vilket arbete som ska utföras, eller hur tungt det är, Nour kör järnet från start till mål och håller uppe humöret genom hela processen. Visst, det hamnar ibland mer färg på kläderna än på väggen men på kvalité och utförande finns absolut inget att anmärka på.

Christopher Linnér

info@rollerboysmaleri.se

Med stor vilja att lära sig måleriets grunder har Christoffer kämpat sig igenom både yrkesutbildning och praktikperiod för att tillslut få anställning hos Rollerboys i Göteborg. Han brinner för måleri helt enkelt och har till och med införskaffat ett par egna målarstyltor för att kunna spackla gips utan att klättra upp och ner för trappbockar. När han inte målar serverar han drinkar på avenyn eller umgås med familjen

Oscar Wagnsson

info@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snart om denna dedikerade Stockholmsmålare

Marcus Alrishan

info@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snart om Marcus A Rollerboy!

Bari Abdelbari Ahmad

vasteras@rollerboysmaleri.se

Bari är en grym nyproduktionsmålare som bara öser på hela dagarna. Vill man att jobbet ska bli gjort så är detta rätt man att utföra det.

Taha Ramadan

vasteras@rollerboysmaleri.se

Taha är en av våra snabbaste och bästa nyproduktionsmålare i Västerås. Dessutom är han så lång att han inte behöver någon trappbock då han spacklar tak vilket underlättar enormt

Maria Bergdahl

vasteras@rollerboysmaleri.se

Maria från Surahammar är en grym servicemålare som gillar att leverera kvalitet. På fritiden är det lan-event med maken som gäller, ett intresse de båda brinner för

Mattias Berglund

vasteras@rollerboysmaleri.se

Mattias är en kvalitetsinriktad servicekille som inte backar för de mest avancerade privatjobben. Gillar motocross och att glida runt i sin båt på fritiden när han inte hänger tapet eller spacklar

Sebastian "Sebban" Johansson

vasteras@rollerboysmaleri.se

Ingen maskin lämnas åt sitt öde där Sebban jobbar, det är ett som är säkert. Han kan laga allt som är mekaniskt och går på ström helt enkelt. Förutom att han är en riktigt duktig målare som brinner för sitt yrke

Kristoffer "Krille" Jansson

sala@rollerboysmaleri.se

Krille är en duktig och effektiv nyproduktionsmålare som helst målar utvändigt på sommaren. Som hundägare och nybliven husägare finns det alltid nåt att pyssla med på fritiden.