Vårt team

Rollerboys Måleri AB är ett måleriföretag där kvalitét och servicekänsla står i fokus. Vi prioriterar punktlighet och god kommunikation med våra kunder, och strävar alltid efter bästa resultat.

 
Martin

VD / delägare

martin@rollerboysmaleri.se

Martin är den skidåkande fotografen som grundade Rollerboys sommaren 2013, efter mer än 15 år i målaryrket. Han brinner för att leverera kvalitet, och för att tillsammans med sina motiverade anställda ta måleriyrket till nästa nivå. På fritiden spelar han i hårdrocksband, tränar hårt och hänger med sina fyra barn och fru.

Ludvig

Operativ Chef

ludvig@rollerboysmaleri.se

Med sin analytiska förmåga och stora erfarenhet av att bygga tillväxtbolag är Ludvig ett välkommet tillskott i Rollerboys ledning. Han är både lyhörd och tydlig i sin roll som ledare, vilket är nödvändigt i de utmaningar som ska hanteras. På fritiden är det hård träning, helst två gånger om dagen, som gäller. Nuförtiden gympass, men tidigare även maraton och Iron Man. Mellan träningspassen hinner han självklart med att umgås och laga mat med sin familj i västra Göteborg.

Joakim

Regionchef Öst / Mitt + Ramavtalsansvarig

0760-22 39 70|joakim@rollerboysmaleri.se

Gourmetkocken och naturfantasten Jocke är vår regionchef i Stockholm, Mälardalen och Småland. Jocke är en superstrukturerad och driven ledare och vi är otroligt nöjda över att han har anslutit sig till vårt växande team. Med sin expertis och sitt lugn är han helt klart rätt man på rätt plats

Linn

Kalkylansvarig

0760-29 02 41|linn@rollerboysmaleri.se

Redan som praktikant visade Linn direkt vart skåpet skulle stå. Händer i fickorna fanns inte på kartan, Linn jobbade stenhårt för att lära sig måleriets grunder. Linn är en positiv kraft, som alltid ställer upp och inte backar för att lära sig nya saker. Linn är numera kalkyl- och kontrollansvarig på Rollerboys och är den som räknar fram anbud på alla större projekt. När arbetsdagen är slut är det en springrunda, ett glas vin i soffan eller häng med kompisar och familj som gäller.

Roger

Avdelningschef Småland

0706-98 50 54|roger@rollerboysmaleri.se

Smålands vildaste målarmästare och en entreprenör som älskar affärer. Roger är vår nyckelspelare i Rollerboys Mitt med fler kontakter än vad som ryms i en telefonbok och energi som aldrig tycks ta slut. Vi älskar att ha med honom i teamet och ser fram emot att erövra hela Småland tillsammans med honom och hans duktiga målare

Henrik

Projektansvarig målare

henrik@rollerboysmaleri.se

Kvalitetsmålaren Henke kan sitt yrke som insidan av sina egna fickor och backar inte för vare sig sprutmålning av gigantiska garage-ytor eller finlir i nyproducerade bostadsrätter med hög prislapp och brutna kulörer. En och annan öl ute på stan i Malmö backar han inte heller för (vem skulle göra det)

Christian

Projektledare Halmstad

0760-294436|christian@rollerboysmaleri.se

Halmstadkillen Christian är både småbarnspappa, supermålare och en otroligt driven projektledare på vår nystartade avdelning i Halland. Med fast hand driver han sitt team mot tydliga mål och är ytterst noggrann med att kundens förväntningar ska infrias, att tidplaner ska hållas och att Rollerboys varumärke ska synas på bästa möjliga sätt hela tiden och överallt. Det är vi väldigt glada för!

Mohamed

vasteras@rollerboysmaleri.se

Mohamed är en elektrikerutbildad målare från Syrien som förutom att vara en fjullfjädrad produktionsmålare även är kung på sprutlackering. På vår avdelning i Västerås är han en mycket uppskattad medarbetare

Micke

vasteras@rollerboysmaleri.se

Superseriös målare på Västeråsavdelningen, fiskare, travfantast och reseälskare. Där har vi vår ytterst noggranna och väldigt drivna Micke J i en enkel sammanfattning. För Micke är det ordning och reda som gäller på arbetsplatsen, något både vi och våra uppdragsgivare verkligen uppskattar

Sandra

gbg@rollerboysmaleri.se

Driven och tuff tjej som gillar större projekt och har en väldigt ljus framtid här hos oss. Tillsammans med en stor del av vår Göteborgsavdelning har hon varit starkt delaktig vårt största projekt någonsin, City Gate som är Nordens högsta kontorshus.

Alexander

0763-405303|alex.j@rollerboysmaleri.se

Alex är en målare som behärskar allt från nyproduktion till finaste finlir. Han är van vid att leverera überkvalitet till krävande kunder, från Båstads finare kvarter till Tylösands fantastiska vyer. När vi skickar ut Alex vet vi att jobbet blir gjort på bästa sätt, något som skapar trygghet för både oss och våra kunder. Han är en nyckelspelare i vår nya Halmstadsavdelning

Per-Erik "Putte"

sthlm@rollerboysmaleri.se

Stockholms hårdaste nyproduktionsmålare heter Putte och visar helt enkelt att gammal är äldst. Ungdomarna hänger inte med där Putte går fram med målarsprutan i högsta hugg och producerar i racerfart.

Fredrik

Projektledare Stockholm

0705-17 71 94|fredrik.v@rollerboysmaleri.se

Vår affärsdrivna projektledare Fredrik älskar kundkontakter och att skapa nya affärer. När han inte myser i sin ångbastu på Lidingö är det fysträning, longboard, snowboard eller Jet Ski som står på agendan för Fredrik som älskar actionsport.

Ali

gbg@rollerboysmaleri.se

Ali är en stenhårt arbetande nyproduktionsmålare som håller Rollerboys flagga högt vad gäller finish och positivitet. Han ser fullkomligt livsfarlig ut, men bakom tatueringarna och de massiva musklerna finns en godhjärtad jätte som bänkar 168 kilo på fritiden utan större ansträngning.

Lasse

gbg@rollerboysmaleri.se

Mr Service bytte firma efter 35 år under samma chef, men egentligen är han sin egen chef och har alltid varit. Lasse löser det mesta, och har stenkoll på alla de jobb han har igång. Han jobbar både mot våra krävande privatkunder och mot byggfirmor med kompletteringsmålning på våra större projekt. På somrarna hittar man honom nära havet i Åsa, långt ifrån allt vad jobb heter. Där njuter han av lite välbehövlig vila i sin villavagn.

Mikael "Kålle"

sthlm@rollerboysmaleri.se

Göteborgaren med det passande smeknamnet "Kålle" som fastnade i Stockholm och som älskar huvudstaden. Söder är hans nya Göteborg och han har bättre koll på stans restauranger och vinbarer än vad de flesta infödda Stockholmare har. Att resa, äta gott och njuta av livet är Kålles melodi, när han inte kör spackelspruta för glatta livet på ett större nyproduktionsprojekt nära dig.

Muhanad

Projektansvarig målare

sthlm@rollerboysmaleri.se

Mästermålaren Muhanad levererar högsta kvalitet på varje projekt, oavsett storlek och utmaning. Han behärskar allt från renovering, service och minsta privatjobb till stora entreprenadjobb med användning av spackelsprutor under hård tidspress. Muhanad är väldigt bestämd vad gäller arbetets upplägg då han vet vad som fungerar i praktiken och inte. En komplett Rollerboy helt enkelt som driver våra mest avancerade projekt framåt i Stockholm

Aboud

sthlm@rollerboysmaleri.se

Vältränad som ingen annan och riktigt kompetent med både maskiner och handverktyg. Abbe är Rollerboys Stockholms egen Stålmannen, som kommer till undsättning när jobbet ska bli gjort

Viktor

Kundansvarig målare

0761-63 98 48|viktor@rollerboysmaleri.se

Hårt jobbande Viktor är inte rädd för att ta i där det behövs. Han har gått från att göra de fysiskt mest krävande jobben i Göteborg till högfinishprojekt i Stockholmsinnerstad. När han inte målar stuckaturer eller bredspacklar tak är det Thaiboxning och gymmet som gäller. Nu är Viktor tillbaka i Göteborg där han gör allt från att driva projekt till att beräkna tids- och materialåtgång åt våra kunder

Hampus

Projektansvarig målare

hampus@rollerboysmaleri.se

Fallskärmshopparen Hampus från Västerås kom in som en frisk fläkt hos oss på Rollerboys. Med stenkoll på både projekt och kollegor driver han våra entreprenadjobb framåt med glatt humör och stort kunnande. Ett framtida mål för Hampus är att basehoppa från toppen av City Gate i Göteborg, som han förövrigt är delaktig i att spackla och måla ett långt tag framöver

Tommie

Projektansvarig Målare

gbg@rollerboysmaleri.se

Tommie, a k a Tommieboy Rollerboy är en dedikerad musiker, noggrann målare, motiverad bandbokare och helt igenom grym person att ha med i team-Rollerboys. När han inte är på turné med sitt punkband eller spelar in svår atmosfärisk instrumentalmusik är han alltså hos oss och driver arbetet framåt tillsammans med målare, beställare och vår ledning vilket vi gillar skarpt

Tony

Avdelningschef Göteborg

0760-22 91 06|tony.l@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snart om Tony som har lång erfarenhet från målaryrket som både projektledare, platschef och målare

Yusef

Projektansvarig målare

gbg@rollerboysmaleri.se

En allkonstnär inom måleri som behärskar de flesta moment och levererar högsta kvalitet på utsatt tid gång efter gång. Som trebarnspappa med allt vad det innebär har han fullt upp även på fritiden.

David

gbg@rollerboysmaleri.se

David är professionell skidåkare inom friåkning och har kört på Freeride World Tour tillsammans med Reine Barkered som vi förövrigt sponsrade på vårt Team Rollerboys. När han inte kastar sig ut för klippor med skidor under fötterna jobbar han alltså som målare hos oss vilket vi är sjukt glada för. Han är en mångsidig och kompetent målare som alltid är öppen för att lära sig nya uppgifter.

Sebastian

Kundansvarig målare

0735-37 38 22|sebbe@rollerboysmaleri.se

Grymma hockeyspelaren Sebbe jobbade hos oss redan mellan 2014-2017 i Göteborg, men drog därefter tillbaka till rötterna i Stockholm. Nu när vi startat även där så var det självklart för oss att åter rekrytera en av de bästa målarna Rollerboys haft, den här gången som kundansvarig målare på vår avdelning i Stockholm.

Ken

Avdelningschef Stockholm

0734-22 23 12|ken@rollerboysmaleri.se

Ken fick vi med på köpet när vi förvärvade Nordisk Yta Stockholm som han tidigare ägde och drev. Nu har han fått släppa penseln, blivit avdelningschef hos oss och får vara med och utveckla vår Stockholmsavdelning från grunden. Det är vi väldigt glada för!

Martin

sala@rollerboysmaleri.se

Martin är nyproduktionsmålaren som jagar med spackelspruta på dagarna och med fiskespö på kvällarna då storfångsten hägrar

Mathias

Avdelningschef Malmö

0708-917 613|mathias@rollerboysmaleri.se

Drivna och motiverade Mathias från Lund är vår ansvariga avdelningschef i Malmö. Det är Mathias som håller kontakten med våra beställare, samtidigt som han stöttar vår personal och driver de största projekten framåt tillsammans med dem. När telefonen ringt färdigt för dagen är det löpning, gymmet eller umgås med familjen som gäller.

Johnny

sthlm@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snarast om Johnny i Stockholm

Stefan

uppsala@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snart om denna duktiga målare!

Damir

sthlm@rollerboysmaleri.se

Snabb, noggrann och stolt över sitt yrke, det är Damir. Med full koll på sina arbetsuppgifter vet vi att han utför sina arbeten med hög kvalitet och lämnar efter sig nöjda kunder var han än är. Han är en viktig kugge i Rollerboys maskineri i Stockholm helt enkelt.

Emil

sala@rollerboysmaleri.se

Emil är en glad och positiv målargrabb som älskar skogspromenader och lugna hemmakvällar, eller? Kan vara så att skenet bedrar och det är krogen varje helg som gäller men vad vet vi

Marco

boras@rollerboysmaleri.se

Vår italienska specialistmålare Marco har tidigare jobbat i både Italien (obiously) och Paris. Han behärskar de flesta måleritekniker och är en stor tillgång i vår Boråsavdelning

Michaela

gbg@rollerboysmaleri.se

Hårt satsande MMA-tjejen Michaela Grönlund började hos oss på Rollerboys under 2020 och har med sitt stora leende och positiva attityd snabbt blivit en omtyckt medarbetare. Förutom att vara en grym fighter så är Michaela även riktigt vass på att tapetsera. Något vi såklart gillar!

Patrik

malmo@rollerboysmaleri.se

Fulltatuerade, mc-åkande slitvargen till målare från Skånska Kävlinge, Patrik Rosén, är inte rädd för att ta i där det behövs. Han är en riktigt allsidig målare med full koll på det praktiska utförandet och med spackelsprutan i högsta hugg. Innan vi knappt startat vår verksamhet i Skåne hörde vi talas om Patrik och vilken duktig målare han var. Nu jobbar han hos oss, vilket vi är riktigt glada för.

Jessica

malmo@rollerboysmaleri.se

Serviceorienterade Jessica från Kävlinge är en kunnig målare som behärskar de flesta måleritekniker. Hon har också arbetat i färgbutik och har stor kunskap om allt från kulörer till tapeter. När hon inte flänger runt på Rollerboys-uppdrag mellan Ystad, Malmö och Helsingborg hänger hon hemma i mysiga Kävlinge med familjen.

Elin

malmo@rollerboysmaleri.se

Elin har visat prov på både yttersta noggrannhet och stark vilja att kämpa sedan hon startade hos oss på Rollerboys i Skåne. Hon har varit med under några av våra mest krävande och stora entreprenadprojekt, men har också levererat hög kvalitet till flera av våra viktiga privatkunder. På fritiden glider hon runt i en riktigt fet BMW som skulle göra vem som helst avundsjuk

Olivia

malmo@rollerboysmaleri.se

Olivia är den norrländska tjejen med järnvilja som var med och startade upp Rollerboys i Malmö trots tidigare noll anknytning till Skåne. Nu har hon kommit tillrätta, skaffat lägenhet, gymkort och flyttat ner permanent. På fritiden hänger hon med sin syster, pojkvännen eller på gymmet. Som målare har hon en otrolig kämpavilja, och löser sina uppgifter galant.

Mustafa

info@rollerboysmaleri.se

Den alltid lika glada Vara-bon Mustafa, är en fenomenal specialist på bredspackling av nyproduktion. Tillsammans med sitt team levererar han en kvalitet på väggar som oftast inte brukar förknippas med stordrift inom måleri. De har helt enkelt satt en ny standard på området. På fritiden umgås Mustafa med familj, släkt och vänner, samt spelar ett och annat flamenco-ackord på sin gitarr.

Noor

gbg@rollerboysmaleri.se

Vår syriansk-svenska mästermålare Noor är ett säkert kort när det gäller nyproduktion. Det tog inte lång tid för denna drivna man att ta till sig vårt arbetssätt på Rollerboys, och numera spacklar han gips som om han aldrig gjort annat. På fritiden umgås han med vänner och familj. Han bor med fru och dotter i Mölndal.

Stefan

uppsala@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snart om denna duktiga målare!

Tony

Projektansvarig målare

sthlm@rollerboysmaleri.se

Tony är en engagerad och motiverad målare med lång erfarenhet som ständigt vill utvecklas i sin yrkesroll. Han tar sina projekt på stort allvar och strävar efter att leverera högsta kvalitet oavsett vilken typ av projekt det gäller. På fritiden är det cykling och restaurangbesök som gäller, aktiviteter som väger upp varandra helt optimalt

Abdullah

gbg@rollerboysmaleri.se

Abbe är en ytterst noggrann och kunnig målare som är kung på att spackla med spackelboxar på nyproduktion. Han behärskar även diverse dekorationsmåleri. När han inte spacklar nygips spenderar han tid med sin familj hemma i Trollhättan

Yvette

boras@rollerboysmaleri.se

Yvette är en kvalitetsinriktad och driven målare som inte backar för att ta i det där det behövs. När hon inte spacklar lägenheter är det häng i villavagnen på soliga västkusten som gäller

Lucas

gbg@rollerboysmaleri.se

Lucas är killen som körde 17 mil från Blekinges Jämjö till Malmö för att komma på anställningsintervju. Han fick jobbet. Med positiv attityd och vilja att utvecklas är han del av den nya generationen Rollerboys i Göteborg, i staden som numera är hans hemstad.

Khaled

gbg@rollerboysmaleri.se

När vi först träffade syriske Khaled, var han ett enda oförstående leende. Kunskaperna i svenska språket var minst sagt bristfälliga men det togs igen med ett grymt driv i måleriproduktionen. Nu när svenskan har utvecklats, och måleriet finslipats, är han en stark tillgång för Rollerboys. Khaled utför sitt arbete med gott humör, och lämnar ingenting åt slumpen vad gäller kvalitet och resultat.

Tobias

sala@rollerboysmaleri.se

Lugna Tobias är en husrenoverare av rang och innebandyspelare som på dagtid levererar måleriarbete av högsta kvalitet åt Rollerboys Sala

Tim

gbg@rollerboysmaleri.se

Frölundakillen Tim är en riktigt go och social medarbetare som tar sina måleriuppdrag på största allvar. Han har bra koll på läget och är fenomenal på att informera både beställare och oss om vad som krävs för att hans jobb ska flyta på. På fritiden är det familj och fotboll som gäller, Tim är en dedikerad f.d elitfotbollsspelare som börjat spela igen.

Alaa

gbg@rollerboysmaleri.se

Alaa jobbar stenhårt och är en supertrevlig medarbetare som alltid ställer upp. Mer info kommer lite längre fram!

Javier

sthlm@rollerboysmaleri.se

Strängnäsbon Javier är en av våra mycket noggranna och erfarna målare i huvudstaden. Han driver både mindre och större projekt och är en omtyckt och respekterad kollega. Javier hanterar både spackelspruta och färgspruta som det proffs han är och gör allt för att jobben ska flyta på så effektivt som möjligt.

Towe

gbg@rollerboysmaleri.se

Towe har varit hos oss länge och började som praktikant en gång i tiden från Sätt Färg på Göteborg. Numera är hon en glad professionell målare och tvåbarnsmamma som inte är rädd för att smutsa ner sig, vilket man oftast gör som målare.

Dick

gbg@rollerboysmaleri.se

Dick är med sin långa erfarenhet inom måleriyrket ett väldigt välkommet tillskott i Rollerboys Göteborgsteam. Han behärskar i princip allt inom måleri, är duktig på att planera och genomföra projekt. Han har även bra kunskaper när det gäller att kalkylera, en kompetens vi gärna använder oss av.

Ida

sthlm@rollerboysmaleri.se

Mer info om Ida kommer strax!

Liam

Projektansvarig målare

halmstad@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snart om vår projektansvariga nyproduktionsmålare i Halmstad

Mattias

sthlm@rollerboysmaleri.se

Mattias rockar hårt med spackelsprutan på nyproduktion och tar till sig alla knep han kan få tag i från den äldre generationen. På fritiden är det fotboll och öl som gäller, en helt legitim syssla som vi står bakom till 100%.

Elin

uppsala@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snart om denna vassa målare!

Jessica

boras@rollerboysmaleri.se

Förutom att vara en av de mest högproducerande och noggranna målare vi har, är Boråstjejen Jessica även skejtare på riktigt hög nivå. Efter några SM-Guld i pool är det VM i Kina som gäller, självklart representerande #TEAMROLLERBOYS. Förutom att åka skateboard umgås Jessica med sin familj i deras egenrenoverade hus på landet utanför Borås.

Patrik

sala@rollerboysmaleri.se

För Patrik "Paddan" är det full fart framåt som gäller både som professionell målare och på fritiden. Ju längre och backigare löprundor desto bättre, och då snackar vi riktigt långa rundor. Patriks uthållighet är verkligen på topp. Är det någon som klarar av att slipa i timmar så är det han

John

gbg@rollerboysmaleri.se

John är ytterst kunnig på allt från renovering till nyproduktion och en specialist på att tapetsera. Han gillar att resa när han inte är i full fart med att hänga tapeter efter en tajt tidplan...

Mouhanad

gbg@rollerboysmaleri.se

Geologiutbildade syriern Mouhanad är en supermotiverad målare som ställer upp i vått och torrt för sina arbetskamrater på Rollerboys. Han vill jobba så mycket som möjligt och lära sig våra arbetsmetoder så snabbt det bara går.

Leif

uppsala@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snart om denna vassa servicemålare!

Filip

sthlm@rollerboysmaleri.se

Ravefestivalfantasten Filip var en av våra nyckelpersoner och första anställda i Skåne. Nu när han flyttat upp till Stockholm och anslutit sig till vårt nya team av proffsmålare i huvudstaden ser vi fram emot att se honom leverera toppkvalitet. Filip är inte rädd för att ligga i där det behövs och är en av dem som jobbat flest timmar för att säkerställa att projekten slutförs enligt tidsplan. När han inte målar hänger han på rave-festival någonstans i Europa.

Krisztian

malmo@rollerboysmaleri.se

Maskinen kallas han, vår Krisztian som är en fullkomlig specialist på alla former av nyproduktion. Han spacklar snabbar och snyggare med en hand än vad många andra gör med bägge händerna. Krisztian ställer alltid upp när det behövs och är en mycket omtyckt medarbetare hos oss på Rollerboys i Skåne.

Stefan

Projektledare / kalkyl Uppsala

0767-804800|stefan@rollerboysmaleri.se

Stefan är ansvarig projektledare på vår nya avdelning i Uppsala som består av Wärngrens Måleri och dess fantastiskt duktiga målarteam. Vi är mycket nöjda över att de är en del av Rollerboys, och att Stefan är med och utvecklar avdelningen tillsammans med oss.

Jonas

Projektledare Uppsala

0703-767476|jonas@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snart om denna trevliga kille i Uppsala!

Johan

uppsala@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snart om denna grymma målare!

Johan

uppsala@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snart om denna vassa målare!

Alex

malmo@rollerboysmaleri.se

Låt dig inte luras av hans hårda yttre, detta är en go kille med hjärtat på rätt ställe som älskar sitt jobb, att resa och att tjäna pengar genom att jobba i högt tempo. Tillsammans med vapendragaren Mats är han ett välkommet tillskott hos Rollerboys Malmö

Hassan

malmo@rollerboysmaleri.se

Hassan är en riktig kämpe som behärskar allt från måleri till gipsmontage och kakelsättning. Innan han startade på Rollerboys var han en mycket värdefull medarbetare hos en husbyggare i Skånetrakten. Vi är glada att han nu jobbar hos oss på våra största entreprenader.

Mats

malmo@rollerboysmaleri.se

Heltatuerade Mats är en driven nyproduktionsmålare som älskar sitt jobb. Han brinner för att hålla högt tempo och anser att om man inte är helt slut på fredag eftermiddag så har man inte ansträngt sig ordentligt. På fritiden är det framförallt familjeliv som gäller med barn och sambo

Oliver

halmstad@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snart om vår nya fotomodell och nyproduktionsmålare

Erik

uppsala@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snart om denna duktiga målare!

Konrad

gbg@rollerboysmaleri.se

Dedikerad och hängiven yrkesman som alltid vill leverera ett försklassigt resultat. Konrad är en av våra mest noggranna målare som har känslan för vad våra kvalitetsmedvetna privatkunder förväntar sig och han levererar på våra kärnvärden hög kvalitet, tydlighet och överlägsen service

Alexander

Avdelningschef Landskrona-Helsingborg

0761-40 37 20|alex.t@rollerboysmaleri.se

Alex har järnkoll på både måleriet, projektledningen och sitt egna kaloriintag. Med hårdare magmuskler än stålmannen får han oss andra att må dåligt varje gång vi trycker i oss en hamburgare på Surf Shack, men vi gillar honom ändå. Det är ordning och reda och bra struktur som gäller för fyrabarnspappan Alex som varit med tillräckligt länge i branschen för att kunna hantera både det ena och det andra.

Hani

sthlm@rollerboysmaleri.se

Hani från Egypten är en av våra mest effektiva målare i Stockholm där han jobbar med allt från renovering till stora nyproduktionsprojekt. Vi är väldigt glada över att ha honom som medarbetare på Rollerboys då han upprätthåller vår kvalitet och goda rykte med ett stort leende varje gång man ser honom på arbetsplatsen.

Robin

sala@rollerboysmaleri.se

Idrottstokige Robin är en glad Leksandare som har nära till skratt och boostar arbetsplatsen med sin närvaro. Del i vårt Sala-team och en duktig och engagerad målare

Firas

gbg@rollerboysmaleri.se

Firas är killen som spacklar slätare än slätast. Slippapper är överreklamerat för denne trevlige herre som helst går på nyproduktion hos oss i Göteborg

Jonni

sthlm@rollerboysmaleri.se

Mer ino kommer snart om Jonni!

Hussein

malmo@rollerboysmaleri.se

Denna glada kille är en positiv kraft och en mycket kompetent målare som utvecklats enormt sedan han startade hos oss på Rollerboys. När han inte driver på med spackelsprutan är det gymmet som gäller för Hussen.

Malin

sthlm@rollerboysmaleri.se

Då Malin startade hos oss som praktikant visade hon stort engagemang genom att gå upp kl 4 varje morgon för att ta sig kollektivt genom hela stan och på det sättet alltid komma i tid till jobbet. Det, ihop med hennes positiva attityd och vilja att lära sig mer inom måleri gjorde att hon snabbt blev en självklar del i vårt Stockholmsgäng.

Visar

malmo@rollerboysmaleri.se

Visar från Kosovo kom till Sverige enbart för att jobba hos oss på Rollerboys vilket vi är glada för. Nu är han äntligen en del i teamet och levererar kvalitet på nyproduktionsprojekt i Malmö samtidigt som han skapat sig ett nytt liv i Sverige

Pelle

Projektledare Sala

0766-713160|pelle@rollerboysmaleri.se

Sala-profilen Pelle är vår nyckelspelare i området. Det Pelle inte känner till om Sala existerar inte helt enkelt. Han tar hand om både kunder och sitt målarteam på bästa sätt och brinner för att leverera överlägsen service

Victor

sthlm@rollerboysmaleri.se

Hårt tränande Victor som äter mer till lunch än vad vi andra äter på en hel dag, är även en slitvarg till målare som inte ger upp i första taget vilket vi uppskattar enormt

Marre

sthlm@rollerboysmaleri.se

Förutom att vara en helt grym allroundmålare så pysslar Marre även med digital musik på väldigt hög nivå. En målande Avicii till er tjänst!

Tomas

Projektledare Västerås

0702-040403|dahlstrom@rollerboysmaleri.se

Sveriges bästa skridskoslipare och Rollerboys mest hängivna hockey coach är också en riktigt vass projektledare som håller i vår Västeråsavdelning. Tomas är dedikerad och hängiven sitt arbete och inte en person som viker ner sig i första taget

Anders

sthlm@rollerboysmaleri.se

Trevliga Stockholmskillen och allroundmålaren Anders är en viktig del av vårt Rollerboys i huvudstaden. Han utför allt från nya villor till lägenhetsrenoveringar med viljan att alltid leverera ett fint resultat till våra kunder

Nour

sthlm@rollerboysmaleri.se

Sveriges kanske gladaste målare jobbar hos oss i Stockholm. Det spelar ingen roll vilket arbete som ska utföras, eller hur tungt det är, Nour kör järnet från start till mål och håller uppe humöret genom hela processen. Visst, det hamnar ibland mer färg på kläderna än på väggen men på kvalité och utförande finns absolut inget att anmärka på.

Christopher

gbg@rollerboysmaleri.se

Med stor vilja att lära sig måleriets grunder har Christoffer kämpat sig igenom både yrkesutbildning och praktikperiod för att tillslut få anställning hos Rollerboys i Göteborg. Han brinner för måleri helt enkelt och har till och med införskaffat ett par egna målarstyltor för att kunna spackla gips utan att klättra upp och ner för trappbockar. När han inte målar serverar han drinkar på avenyn eller umgås med familjen

Patrik

malmo@rollerboysmaleri.se

Patrik kämpar hårt och är villig att lära sig allt som finns att lära sig inom måleriyrket. På fritiden är det spel med vännerna och fiske som står på agendan.

Almontasser

gbg@rollerboysmaleri.se

Högt tempo, bra resultat, fina ytor! Montasser vet vad som krävs och han levererar det oftast med ett leende på läpparna. Han hanterar våra spackelsprutor och övriga maskiner som en riktigt "appliceringstekniker" på nyproduktion runt om i Göteborg

Marcus

info@rollerboysmaleri.se

Marcus är engagerad, driven och villig att lära sig allt om måleri. Det är därför han jobbar hos oss på Rollerboys i Göteborg

Gaxibo

Projektansvarig målare

boras@rollerboysmaleri.se

Mannen med det coola namnet är en supermålare och expert på nyproduktion som varken tummar på kvalitet eller tempo. När han inte skapar snygga ytor i bostadsrätter i centrala Borås är det familjeliv med barn och fru som gäller.

Bari

vasteras@rollerboysmaleri.se

Bari är en grym nyproduktionsmålare som bara öser på hela dagarna. Vill man att jobbet ska bli gjort så är detta rätt man att utföra det.

Taha

vasteras@rollerboysmaleri.se

Taha är en av våra snabbaste och bästa nyproduktionsmålare i Västerås. Dessutom är han så lång att han inte behöver någon trappbock då han spacklar tak vilket underlättar enormt

Maria

vasteras@rollerboysmaleri.se

Maria från Surahammar är en grym servicemålare som gillar att leverera kvalitet. På fritiden är det lan-event med maken som gäller, ett intresse de båda brinner för

Mattias

vasteras@rollerboysmaleri.se

Mattias är en kvalitetsinriktad servicekille som inte backar för de mest avancerade privatjobben. Gillar motocross och att glida runt i sin båt på fritiden när han inte hänger tapet eller spacklar

Kristoffer

sala@rollerboysmaleri.se

Krille är en duktig och effektiv nyproduktionsmålare som helst målar utvändigt på sommaren. Som hundägare och nybliven husägare finns det alltid nåt att pyssla med på fritiden.

Idres

gbg@rollerboysmaleri.se

Vår pakistanska mästermålare Idres som arbetat många år i både Italien och Paris där han lärt sig alla möjliga och nästintill omöjliga måleritekniker. Utöver att kunna sätta stuckatur och lacka gigantiska franska portar är han en fena på att köra spackelspruta på nyproduktion hos oss på Rollerboys