Vårt team

Rollerboys Måleri AB är ett måleriföretag där kvalitét och servicekänsla står i fokus. Vi prioriterar punktlighet och god kommunikation med våra kunder, och strävar alltid efter bästa resultat.

 
Martin Söderqvist

Ägare/VD

0760-27 78 90|martin@rollerboysmaleri.se

Martin är den skidåkande fotografen som grundade Rollerboys sommaren 2013, efter mer än 15 år i målaryrket. Han brinner för att leverera kvalitet, och för att tillsammans med sina motiverade anställda ta måleriet till nästa nivå. På fritiden spelar han i hårdrocksband, tränar hårt och hänger med sina fyra barn och fru.

Linn Zachrisson

Arbetschef Göteborg

0735-34 44 65|linn@rollerboysmaleri.se

Redan som praktikant visade Linn direkt vart skåpet skulle stå. Händer i fickorna fanns inte på kartan, Linn jobbade stenhårt för att lära sig måleriets grunder. Som arbetschef är hon en positiv kraft, som alltid ställer upp och inte är rädd för att ta i där det behövs. Dessutom är hon riktigt noga med detaljer, något hon får god användning av då hon räknar fram anbud på våra största entreprenadjobb. När arbetsdagen är slut är det en springrunda eller häng med kompisarna som gäller.

Lasse Olin

Platsansvarig Servicemålare

info@rollerboysmaleri.se

Mr Service bytte firma efter 35 år under samma chef, men egentligen är han sin egen chef och har alltid varit. Lasse löser verkligen allt, och har stenkoll på alla de jobb han har igång. Han syns mest i Kortedala, Bergsjön och Eriksbo där han återställer försäkringsskador. På somrarna hittar man honom nära havet i Åsa, långt ifrån allt vad jobb heter. Där njuter han av lite välbehövlig vila i sin villavagn.

Jonatan Ingemarsson

info@rollerboysmaleri.se

Låt inte leendet lura er! Jonatan, Mr Tough Viking himself, är en stentuff multisportare som drömmer om att få intervallspringa uppför trappor eller kräla under taggtråd i lera efter arbetsdagens slut. Jobbet med att slipa spackel och sprutmåla nyproducerade byggnader är bara uppvärmning för denne vältränade yngling, som alltid går att lita på när jobbet ska bli gjort.

Martin Rosén

info@rollerboysmaleri.se

Martin Rosén är stadskillen som alltid har full koll på läget. Han är ansvarsfull och går att lita på till 100% i pressade situationer. Martin vet hur man styr upp ett nybygge och är inte rädd för att ventilera sina åsikter till platsledningen. Dessutom levererar han måleri av absolut högsta kvalitet och är supereffektiv. Det är inte för inte som han fått smeknamnet Mr Spackel. Men våga inte förstöra hans perfekt färdigstrukna väggar... Vid sidan av måleriet är det hunden, vännerna och serier eller gaming som gäller.

Hannah L. Burman

info@rollerboysmaleri.se

Vissa gillar att prata på jobbet, och andra gillar att jobba. Hanna hör till de senare, och precis som Mikaela låter hon penseln tala. På fritiden försöker hon hinna med att träna på gymmet, men jobbet som målare är ibland tillräcklig träning för att man ska sova gott på nätterna. Sedan Hanna började på Rollerboys har hon tagit till sig vårt sätt att jobba och utvecklats enormt som målare.

Viktor Järpmyr

Målare Stockholm

info@rollerboysmaleri.se

Hårt jobbande Viktor är inte rädd för att ta i där det behövs. Sedan han startade hos oss har han fått några av de fysiskt tyngsta jobben, vilka han utfört utan ett knyst om att det skulle vara jobbigt. När han inte sliter på arbetsplatsen är det Thaiboxning som gäller, en sport som kräver en "ganska" hög grad av uthållighet... Viktor har nyetablerat sig i Stockholm och vi ser fram emot nya uppdrag i huvudstaden tillsammans med honom

Mikaela Muhrén

Projektledare Göteborg

0702-00 13 44|mikaela@rollerboysmaleri.se

Som målare är hisingstjejen Mikaela riktigt effektiv, snabb och kunnig. Det är inte mycket snack när spacklar och penslar är framme på arbetsplatsen, men desto mer blir gjort. Tiden som inte går åt till att måla spenderar Mikaela helst i stallet eller uppe på hästryggen i galopp. Nu när hon tagit steget från projektansvarig målare till att bli projektledare ser vi fram emot att se henne utvecklas i sin nya roll hos oss.

Per Johansson

Platsansvarig servicemålare

info@rollerboysmaleri.se

Utbybon Per är fosterförälder/familjefar och engagerad hockeyfantast. "Barfotamålaren" med känsla för de små detaljerna och en strävan efter att göra varje kund helt nöjd. Per är en påhittig servicemålare och det finns i princip ingenting han inte kan lösa. Med stor kreativitet och ett närmast outtömligt tålamod jobbar Per hårt med att upprätthålla kvalitet på alla våra jobb.

Alex Abrahamsson

info@rollerboysmaleri.se

Denne otroligt glada och positiva Boråsare kom in som en frisk fläkt på Rollerboys då vi startade upp vår filial i Borås 2016. Alex har sedan dess både tjänstgjort som målare och projektledare hos oss, men har precis hoppat i målarbyxorna på heltid igen. På fritiden är det innebandy, mc-körning och umgås med flickvännen som gäller.

Jimmy Söderberg

Projektansvarig målare

jimmy@rollerboysmaleri.se

Jimmy gick över från "The Dark Side" som butikssäljare på Nordsjö i Munkebäck till att bli målare på Rollerboys. Om man får tro honom rätt så trivs han som fisken i vattnet, och det syns även på resultatet av de arbeten han utför. När man vill ha sig ett gott skratt på jobbet så är Jimmy rätt man. Hans rättframma humor och raka sätt är precis vad vi behöver i laget. När Jimmy inte spacklar ny gips hänger han med sina barn på fel sida Älvsborgsbron, alternativt tittar på fotboll med en kall "dricka" i handen.

David Mate

malmo@rollerboysmaleri.se

David är en kunnig målare och en glad och trevlig kille som har erfarenhet från både nyproduktion och service. På fritiden blir det gärna en och annan promenad i naturen eller bara häng med vännerna

Mustafa Derbasiye

info@rollerboysmaleri.se

Den alltid lika glada Lerumsbon Mustafa, är en fenomenal specialist på bredspackling av nyproduktion. Tillsammans med Achour levererar de en kvalitet på väggar som oftast inte brukar förknippas med stordrift inom måleri. De har helt enkelt satt en ny standard inom området. På fritiden umgås Mustafa med familj, släkt och vänner, samt spelar ett och annat flamenco-ackord på sin gitarr.

Noor Aldin Maued

info@rollerboysmaleri.se

Ännu en effektiv och mycket trevlig medarbetare vi rekryterat med hjälp av Achour. Noor kommer även han från Syrien där han jobbat som målare. Det tog inte lång tid för denna drivna man att ta till sig vårt arbetssätt på Rollerboys, och numera spacklar han gips som om han aldrig gjort annat. På fritiden umgås han med vänner och familj. Han bor med fru och dotter i Mölndal.

Kristian Gregner

info@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snart om denna ödmjuka och sympatiska Hisingsbo med gott handlag för nyproduktion.

Mathias Obrell

Projektledare Skåne

0708-917 613|mathias@rollerboysmaleri.se

Drivna och motiverade Mathias Obrell från Lund är vår projektledare för de större entreprenaduppdragen i Skåne. Det är Mathias som håller kontakten med våra beställare, samtidigt som han stöttar vår personal och driver projekten framåt tillsammans med dem. När telefonen ringt färdigt för dagen är det löpning, gymmet eller umgås med familjen som gäller.

Abou Cisse

info@rollerboysmaleri.se

Graffitikonstnären Abou Cissé, som vi hade kollat in på Instagram långt innan han blev en Rollerboy, har alltid ett stort leende på läpparna. Det spelar ingen roll om klockan är 06:30 en måndag morgon eller fyra på fredag eftermiddag, om han slipar tak så att dammet yr eller bredspacklar väggar: Killen har en fantastiskt positiv attityd som smittar av sig på oss andra, och vi är glada att han är med i vårt grymma team.

Ida Åkersdotter

info@rollerboysmaleri.se

Ida är poptjejen från Borås som för flera år sedan sadlade om från frisör till målaryrket. Numera är hon en fullfjädrad Rollerboys-målare som sköter sina uppdrag som om hon aldrig gjort annat. Ida har en stark vilja och gör sina jobb enligt boken. Hon prioriterar noggrannhet framför allt annat. På fritiden är det häng med polarna i hemstaden Borås som gäller, och kanske en drink eller två på de lokala uteställena...

Athena Larsson

info@rollerboysmaleri.se

Denna glada och energiska tjej har verkligen visat framfötterna sedan hon började på Rollerboys. Hon är inte rädd för att ta i där det behövs och fullkomligt sprudlar av energi. Athenas arbetsvilja och goda humör smittar av sig på dem hon jobbar med, vilket har gjort henne till en väldigt omtyckt arbetskamrat. När hon inte spacklar eller målar för glatta livet är det häng med vännerna eller utgång på stan som gäller.

Olivia Rollén

malmo@rollerboysmaleri.se

Olivia är den norrländska tjejen med järnvilja som var med och startade upp Rollerboys i Malmö trots tidigare noll anknytning till Skåne. Nu har hon kommit tillrätta, skaffat lägenhet, gymkort och flyttat ner permanent. På fritiden hänger hon med sin syster, pojkvännen eller på gymmet. Som målare har hon en otrolig kämpavilja, och löser sina uppgifter galant.

Mohamad Sirdah

malmo@rollerboysmaleri.se

Spackelkungen Mohamad har varit på Rollerboys sedan vi startade upp verksamheten i Malmö. Sitt smeknamn har han fått efter att han bad om att få sprutspackla själv och absolut INTE få hjälp med att släta ut spacklet. Detta eftersom han gjorde det snabbare själv. Förutom att vara kung på sprutspackling är Mohamad fågelexpert och har en koloni av kanariefåglar i alla tänkbara kulörer.

Fredrik Jansson

Projektansvarig målare

fredrik@rollerboysmaleri.se

Skåne-Göteborgaren Fredrik är en ansvarstagande och superdriven målare vars motto är att man måste svettas ordentligt för att jobbet ska bli gjort. Att leverera högsta kvalitet på kortast möjliga tid är en uppgift varje målare borde ta på största allvar, i alla fall när Fredrik får bestämma. Och bra blir det! På fritiden är det familjeliv som gäller, MMA-match på TV, och Long Island Ice Tea, dock inte i kombination...

Tobias Rasmusson

malmo@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snart om dedikerade golfaren och servicemålaren Tobias från Bjuv.

Henrik Ekelund

malmo@rollerboysmaleri.se

Henrik är en stabil målare vars kunskaper och arbetsmoral vi verkligen värdesätter på Rollerboys. Han är inte rädd för att jobba hårt, och väldigt mån om att leverera en snygg finish. Det spelar ingen roll om det är lägenhetsproduktion eller renovering av en större skola det gäller, Henrik är en duktig yrkesman som håller vad han lovar. På fritiden är det häng med vänner och kanske en och annan "dricka" på krogen som gäller.

Elin Jönsson

malmo@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snart om denna motiverade målartjej från Skånska Svalöv.

Patrik Rosén

Projektansvarig målare

patrik@rollerboysmaleri.se

Fulltatuerade, mc-åkande slitvargen till målare från Skånska Kävlinge, Patrik Rosén, är inte rädd för att ta i där det behövs. Han är en otroligt allsidig målare med full koll på allt från ett storbygges framdrift till det praktiska utförandet med spackelsprutan i högsta hugg. Innan vi knappt startat vår verksamhet i Skåne hörde vi talas om Patrik och vilken duktig målare han var. Nu jobbar han hos oss, vilket vi är riktigt glada för.

Jessica Rade

malmo@rollerboysmaleri.se

Serviceorienterade Jessica Rade från Kävlinge är en kunnig målare som behärskar de flesta måleritekniker. Hon har också arbetat i färgbutik och har stor kunskap om allt från kulörer till tapeter. När hon inte flänger runt på Rollerboys-uppdrag mellan Ystad, Malmö och Helsinborg hänger hon hemma i mysiga Kävlinge med barn och man.

Grego Nagy

malmo@rollerboysmaleri.se

Malmökillen Grego är en effektiv och van nyproduktionsmålare som fick en helt ny utmaning då han började på Rollerboys, nämligen fönsterrenovering. Han såg det direkt som en utmaning och en chans att utvecklas som målare. Med sin positiva inställning och vilja att arbeta hårt är Grego en stor tillgång i vårt Malmöteam.

Said Hersi

info@rollerboysmaleri.se

Grönsaksodlaren Said är en av våra mest noggranna målare. Han lämnar ingenting åt slumpen när det gäller arbetet hos Rollerboys och är lika bra på nyproduktion som renoveringar. Med fru och fyra barn har han fullt upp även på fritiden, men lyckas ändå klämma in en och annan löprunda för att hålla sig i form... För tillfället är han dock i Etiopien där han odlar tomater på heltid.

Therese Johnsson

info@rollerboysmaleri.se

Hisingstjejen Therese tog steget från att vara en i mängden på en annan Göteborgsfirma, till att som platsansvarig målare på Rollerboys, ro iland det största projektet vi hittills tagit oss an. Med sitt nya team har hon bevisat att Rollerboys är en kraft att räkna med, även inom storskalig nyproduktion. Trots storleken på projekten är det endast kvalitetsmåleri som gäller för Therese. På fritiden tar hon det lugnt och umgås med sin sambo, och drar gärna iväg på en och annan resa.

Khaled Saleh

info@rollerboysmaleri.se

När vi först träffade syriske Khaled, var han ett enda oförstående leende. Kunskaperna i svenska språket var minst sagt bristfälliga men det togs igen med ett grymt driv i måleriproduktionen. Nu när svenskan har utvecklats, och måleriet finslipats, är han en stark tillgång för Rollerboys. Khaled utför sitt arbete med gott humör, och lämnar ingenting åt slumpen vad gäller kvalitet och resultat. Han och Achour är ett superteam när det gäller nyproduktion.

Rikard Meurke

info@rollerboysmaleri.se

Rikard Meurke från Utby är en av Göteborgs absolut bästa hantverkare. Det är inte många som kan mäta sig med hans erfarenhet och kunnande inom måleri. Hans jobb är inget annat än förstklassiga och han vet precis vad som gäller på arbetsplatsen. Vi andra på Rollerboys är minst sagt nöjda över att få ta del av Rikards kunnande inom allt från nyproduktion till dekorationsmåleri. När han inte sliter med spacklar och tapetverktyg är det lantstället på Orust, eller en långresa till favoritlandet Brasilien som gäller.

Thomas Karlsson

info@rollerboysmaleri.se

Många har väl hört talas om deltidsbrandmän som jobbar extra på sin fritid. Men heltidsbrandmän? Thomas Karlsson är en sådan, dessutom morfar och hängiven skidåkare. Han och Per är radarparet som visar vilken kvalitetsnivå jobben ska ligga på. Thomas löser allt från komplicerade renoveringar till fönsterrenovering, när han inte släcker bränder.

Tim Severin

info@rollerboysmaleri.se

Frölundakillen Tim är en riktigt go och social medarbetare som tar sina måleriuppdrag på största allvar. Han har bra koll på läget och är fenomenal på att informera både beställare och oss om vad som krävs för att hans jobb ska flyta på. På fritiden är det familj och fotboll som gäller, Tim är en dedikerad f.d elitfotbollsspelare som börjat spela igen.

Towe Beijer

info@rollerboysmaleri.se

Vi fick höra mycket gott om Towe innan hon började hos oss som praktikant. Trots höga förväntningar från vår sida har hon levererat riktigt bra jobb och verkligen visat att hon vill lära sig målaryrket från grunden. Med sin glada attityd och vilja att jobba hårt kommer hon att gå långt hos Rollerboys nu när praktikplatsen övergått i en anställning

Tomas Henriksson

info@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snart om denna glada tatuerade Gaisare och allsidiga målare

Andreas Turesson

Projektansvarig målare

info@rollerboysmaleri.se

Hårt tränande jiu-jitsu atlet och allsidig nyproduktionsmålare som med sin längd knappt behöver stå på en bock för att nå taket. I kombination med ett stort leende och positiv attityd är det Andreas i ett nötskal, en väldigt uppskattad medarbetare helt enkelt. Andreas driver sitt team av nyproduktionsmålare mot högt uppsatta mål vad gäller tidplan och kvalitet.

Malcolm Horne

info@rollerboysmaleri.se

Denna trevliga engelsman är vår egna fönsterspecialist och allmänna grovjobbare. Han har en motivation som saknar motstycke, något som vi verkligen uppskattar hos honom. Hans Rollerboys-stripade Suzuki mc går som en raket mellan arbetsplatserna och hemmet på Hisingen, där han bor med sina två barn och svenska fru.

Tonny Hansson

Platsansvarig servicemålare

0704-54 78 17|tonny@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snart om vår servicemästermålare i Malmö

Valon Isufi

Projektansvarig målare

valle@rollerboysmaleri.se

Fyrabarnspappan Valon Isufi är en av de mest effektiva målare vi någonsin stött på. Trots sitt lugn är han en mästare på att spackla och sprutmåla i överljudshastighet, och med ett resultat som inte lämnar något mer att önska. Han är som gjord för att vara projektansvarig målare hos oss på Rollerboys.

Beatrice Sjöbom

info@rollerboysmaleri.se

Beatrice är en av våra riktigt högproducerande målare i Borås. Med sin positiva attityd och energi ger hon allt på varje jobb vi ger henne. Bea brinner för måleriarbete men framförallt för att använda sin kreativitet till att skapa nya miljöer åt våra kunder. Ett av hennes stora intressen är inredningsarkitektur vilket vi förhoppningsvis kommer att kunna använda oss av framöver.

Jawad Shahid

malmo@rollerboysmaleri.se

Vi gillar verkligen Jawad. Med sitt positiva sätt och vilja lära sig nya tekniker har han verkligen visat att han hör hemma hos Rollerboys i Malmö. Han är en ärlig och omtyckt medarbetare som kommer att gå långt inom målaryrket framöver.

Jessica Jansson

info@rollerboysmaleri.se

Förutom att vara en av de mest högproducerande och noggranna målare vi har, är Boråstjejen Jessica även skejtare på riktigt hög nivå. Efter några SM-Guld i pool är det VM i Kina som gäller, självklart representerande #TEAMROLLERBOYS. Förutom att åka skateboard har Jessica den senaste tiden ägnat sig åt att totalrenovera ett gammalt hus på landet där hon bor med sin sambo.

Niclas Johansson

info@rollerboysmaleri.se

Niclas är nästan lika grym på att meka med bilar och gamla mopeder som han är på att leverera snygga jobb till våra kvalitetsmedvetna privatkunder. Med hög finish och god social kompetens är han rätt man för att ta hand om kundens renoveringsbehov, från bredspackling, till tapetsering och målning i kulörer. Eller som han säger själv "om man startar jobbet med en positiv inställning brukar det bli bra".

Phoebe Holmsten

info@rollerboysmaleri.se

Phoebe Holmsten är biomedicin-utbildade tjejen med galet driv, som valde målarkläder och pensel på Rollerboys framför labbrock, pincett och provrör. Hon är inte rädd för att jobba hårt, och håller uppe humöret på både sig själv och sin närmaste omgivning med sin goa och positiva inställning till det mesta.

Mouhanad Hatem

info@rollerboysmaleri.se

Geologiutbildade syriern Mouhanad är en supermotiverad målare som ställer upp i vått och torrt för sina arbetskamrater på Rollerboys. Han vill jobba så mycket som möjligt och lära sig våra arbetsmetoder så snabbt det bara går.

Nicklas Carlstedt

Projektledare Skåne

0760-20 61 11|nicklas@rollerboysmaleri.se

Nicklas är vår projektledare för de mindre jobben i Skåne. Sedan starten har han utvecklat vår verksamhet genom att knyta viktiga kontakter och ta in en stor mängd nya uppdrag till Rollerboys. Förutom att vara en noggrann målare med känsla för detaljer, är Nicklas en lugn och strukturerad arbetsledare. Fotografering och naturupplevelser står högst på listan när jobbet är slut för dagen.

Filip Hansson

filip@rollerboysmaleri.se

Ravefestivalfantasten Filip Hansson är en av våra nyckelpersoner i Skåne. Med sitt lugna men bestämda och strukturerade sätt leder han sitt team genom produktionen på ett ansvarsfullt sätt mot både beställare och personal. Filip är inte rädd för att ligga i där det behövs och är en av dem som jobbat flest timmar under 2020 för att säkerställa att projekten slutförs enligt tidsplan. När han inte målar hänger han på rave-festival någonstans i Europa.

Ninni Löfstedt

malmo@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snart om denna kompletta målartjej från skånska Eslöv