Kontakta oss för målning i Göteborg och Malmö (egentligen hela Skåne) redan idag.

För att vi ska kunna göra ett riktigt bra jobb och ge rätt pris är det alltid bra att träffas först. Ring eller maila så bestämmer vi en tid. Vi håller till i Skåne och Göteborgsområdet.

 
Linn Zachrisson

Arbetschef Göteborg

0735-34 44 65|linn@rollerboysmaleri.se

Redan som praktikant visade Linn direkt vart skåpet skulle stå. Händer i fickorna fanns inte på kartan, Linn jobbade stenhårt för att lära sig måleriets grunder. Som arbetschef är hon en positiv kraft, som alltid ställer upp och inte är rädd för att ta i där det behövs. Dessutom är hon riktigt noga med detaljer, något hon får god användning av då hon räknar fram anbud på våra största entreprenadjobb. När arbetsdagen är slut är det en springrunda eller häng med kompisarna som gäller.

Nicklas Carlstedt

Projektledare Malmö

0760-20 61 11|nicklas@rollerboysmaleri.se

Nicklas är vår projektledare för de mindre jobben i Skåne. Sedan starten har han utvecklat vår verksamhet genom att knyta viktiga kontakter och dra in en stor mängd jobb. Förutom att vara en noggrann målare med känsla för detaljer, är Nicklas en lugn och strukturerad arbetsledare. Fotografering och naturupplevelser står högst på listan när jobbet är slut för dagen.

Mathias Obrell

Projektledare Malmö

0708-917 613|mathias@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snart om denna motiverade, lugna och organiserade kille från Malmö

Martin Söderqvist

Ägare/VD

0760-27 78 90|martin@rollerboysmaleri.se

Martin är den skidåkande fotografen som grundade Rollerboys sommaren 2013, efter mer än 15 år i målaryrket. Han brinner för att leverera kvalitet, och för att tillsammans med sina motiverade anställda ta måleriet till nästa nivå. På fritiden spelar han i hårdrocksband, tränar hårt och hänger med sina fyra barn och fru.