Målare med fokus på miljön

 

Standard Fri-redigering.

Etiam ut dolor eget nibh dapibus aliquet. Mauris suscipit rutrum justo nec porta. Integer non dignissim dolor, sed vestibulum mi. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Ut malesuada sem vel leo porttitor, in pellentesque massa suscipit. Aenean ultricies, lorem ac volutpat interdum, nisl ipsum porta tellus, at tincidunt

Read more

 
Martin Söderqvist

Ägare/VD

0760-27 78 90|martin@rollerboysmaleri.se

Martin är den skidåkande fotografen som grundade Rollerboys sommaren 2013, efter mer än 15 år i målaryrket. Han brinner för att leverera kvalitet, och för att tillsammans med sina motiverade anställda ta måleriet till nästa nivå. På fritiden spelar han i hårdrocksband, tränar hårt och hänger med sina fyra barn och fru.

Linn Zachrisson

malmo@rollerboysmaleri.se

Redan som praktikant visade Linn direkt vart skåpet skulle stå. Händer i fickorna fanns inte på kartan, Linn jobbade stenhårt för att lära sig måleriets grunder. Linn är en positiv kraft, som alltid ställer upp och inte är rädd för att ta i där det behövs. När arbetsdagen är slut är det en springrunda, ett glas vin i soffan eller häng med kompisarna som gäller.

Lasse Olin

info@rollerboysmaleri.se

Mr Service bytte firma efter 35 år under samma chef, men egentligen är han sin egen chef och har alltid varit. Lasse löser det mesta, och har stenkoll på alla de jobb han har igång. Han jobbar både mot våra krävande privatkunder och mot byggfirmor med kompletteringsmålning på våra större projekt. På somrarna hittar man honom nära havet i Åsa, långt ifrån allt vad jobb heter. Där njuter han av lite välbehövlig vila i sin villavagn.

Jonatan Ingemarsson

info@rollerboysmaleri.se

Låt inte leendet lura er! Jonatan, Mr Tough Viking himself, är en stentuff multisportare som drömmer om att få intervallspringa uppför trappor eller kräla under taggtråd i lera efter arbetsdagens slut. Jobbet med att slipa spackel och sprutmåla nyproducerade byggnader är bara uppvärmning för denne vältränade yngling, som alltid går att lita på när jobbet ska bli gjort.

Martin Rosén

Projektansvarig målare

info@rollerboysmaleri.se

Martin Rosén är stadskillen som har full koll på läget. Han är ansvarsfull och går att lita på i pressade situationer. Martin vet hur man styr upp ett projekt och är inte rädd för att ventilera sina åsikter till platsledningen. Dessutom levererar han måleri av absolut högsta kvalitet och har hittills noll reklamationer. Det är inte för inte som han fått smeknamnet Mr Spackel. Men våga inte förstöra hans perfekt färdigstrukna väggar... Vid sidan av måleriet är det hunden Floke, vännerna och serier eller gaming som gäller.

Hannah L. Burman

info@rollerboysmaleri.se

Vissa gillar att prata på jobbet, och andra gillar att jobba. Hanna hör till de senare, och precis som Mikaela låter hon penseln tala. På fritiden försöker hon hinna med att träna på gymmet, men jobbet som målare är ibland tillräcklig träning för att man ska sova gott på nätterna. Sedan Hanna började på Rollerboys har hon tagit till sig vårt sätt att jobba och utvecklats enormt som målare.

Muhanad Obaid

Projektansvarig målare

info@rollerboysmaleri.se

Mästermålaren Muhanad levererar högsta kvalitet på varje projekt, oavsett storlek och utmaning. Han behärskar allt från renovering, service och minsta privatjobb till stora entreprenadjobb med användning av spackelsprutor under hård tidspress. Muhanad är väldigt bestämd vad gäller arbetets upplägg då han vet vad som fungerar i praktiken och inte. En komplett Rollerboy helt enkelt som driver våra mest avancerade projekt framåt i Stockholm

Viktor Järpmyr

Kundansvarig målare Stockholm

0761-63 98 48|viktor@rollerboysmaleri.se

Hårt jobbande Viktor är inte rädd för att ta i där det behövs. Sedan han startade hos oss har han fått några av de fysiskt tyngsta jobben, vilka han utfört utan ett knyst om att det skulle vara jobbigt. När han inte sliter på arbetsplatsen är det Thaiboxning eller gymmet som gäller. Göteborgaren Viktor har nyetablerat sig i Stockholm och vi ser fram emot nya uppdrag i huvudstaden tillsammans med honom

Mikaela Muhrén

Projektledare Göteborg

0702-00 13 44|mikaela@rollerboysmaleri.se

Som målare är hisingstjejen Mikaela riktigt effektiv, snabb och kunnig. Det är inte mycket snack när spacklar och penslar är framme på arbetsplatsen, men desto mer blir gjort. Tiden som inte går åt till att måla spenderar Mikaela helst i stallet eller uppe på hästryggen i galopp. Nu när hon tagit steget från projektansvarig målare till att bli projektledare ser vi fram emot att se henne utvecklas i sin nya roll hos oss.

Sebastian Nyberg

Projektledare / målare Stockholm

0735-37 38 22|sebbe@rollerboysmaleri.se

Grymma hockeyspelaren Sebbe jobbade hos oss redan mellan 2014-2017 i Göteborg, men drog därefter tillbaka till rötterna i Stockholm. Nu när vi startat även där så var det självklart för oss att åter rekrytera en av de bästa målarna Rollerboys haft, den här gången som blivande projektledare för vår avdelning i södra Stockholm.

Alex Abrahamsson

info@rollerboysmaleri.se

Denne otroligt glada och positiva Boråsare kom in som en frisk fläkt på Rollerboys då vi startade upp vår filial i Borås 2016. Alex har sedan dess både tjänstgjort som målare och projektledare hos oss, men har precis hoppat i målarbyxorna på heltid igen. På fritiden är det innebandy, mc-körning och umgås med familjen som gäller.

Daniel Lund

malmo@rollerboysmaleri.se

Daniel är en grym slitvarg till målare och en väldigt omtyckt arbetskollega som är specialist på nyproduktion. Ingenting är omöjligt för mannen med flest tatueringar på hela Rollerboys (tror vi iaf...) På fritiden är det ett eller annat träningspass och häng med familjen som gäller

Jimmy Söderberg

Projektansvarig målare

jimmy@rollerboysmaleri.se

Jimmy gick över från "The Dark Side" som butikssäljare på Nordsjö i Munkebäck till att bli målare på Rollerboys. Om man får tro honom rätt så trivs han som fisken i vattnet, och det syns även på resultatet av de arbeten han utför. När man vill ha sig ett gott skratt på jobbet så är Jimmy rätt man. Hans rättframma humor och raka sätt är precis vad vi behöver i laget. När Jimmy inte spacklar ny gips hänger han med sina barn på fel sida Älvsborgsbron, alternativt tittar på fotboll med en kall "dricka" i handen.

Jarek Sowinski

Projektansvarig målare

jarek@rollerboysmaleri.se

Jarek är en maskin när det gäller nyproduktion. Genom hårt arbete, snabbhet och en otrolig känsla för detaljer hjälper han oss att hålla en nivå ovanför många av våra konkurrenter. Dessutom behärskar han konsten att jobba från styltor!

Henrik Ekelund

Projektansvarig målare

malmo@rollerboysmaleri.se

Henrik är en stabil målare vars kunskaper och arbetsmoral vi verkligen värdesätter på Rollerboys. Han är inte rädd för att jobba hårt, och väldigt mån om att leverera en snygg finish. Det spelar ingen roll om det är lägenhetsproduktion eller renovering av en större skola det gäller, Henrik är en duktig yrkesman som håller vad han lovar. På fritiden är det häng med vänner och kanske en och annan "dricka" på krogen som gäller.

Jessica Rade

malmo@rollerboysmaleri.se

Serviceorienterade Jessica Rade från Kävlinge är en kunnig målare som behärskar de flesta måleritekniker. Hon har också arbetat i färgbutik och har stor kunskap om allt från kulörer till tapeter. När hon inte flänger runt på Rollerboys-uppdrag mellan Ystad, Malmö och Helsinborg hänger hon hemma i mysiga Kävlinge med barn och man.

Elin Jönsson

malmo@rollerboysmaleri.se

Elin har visat prov på både yttersta noggrannhet och stark vilja att kämpa sedan hon startade hos oss på Rollerboys i Skåne. Hon har varit med under några av våra mest krävande och stora entreprenadprojekt, men har också levererat hög kvalitet till flera av våra viktiga privatkunder. På fritiden glider hon runt i en riktigt fet BMW som skulle göra vem som helst avundsjuk

Olivia Rollén

malmo@rollerboysmaleri.se

Olivia är den norrländska tjejen med järnvilja som var med och startade upp Rollerboys i Malmö trots tidigare noll anknytning till Skåne. Nu har hon kommit tillrätta, skaffat lägenhet, gymkort och flyttat ner permanent. På fritiden hänger hon med sin syster, pojkvännen eller på gymmet. Som målare har hon en otrolig kämpavilja, och löser sina uppgifter galant.

Noor Aldin Maued

info@rollerboysmaleri.se

Vår syriansk-svenska mästermålare Noor Maued är ett säkert kort när det gäller nyproduktion. Det tog inte lång tid för denna drivna man att ta till sig vårt arbetssätt på Rollerboys, och numera spacklar han gips som om han aldrig gjort annat. På fritiden umgås han med vänner och familj. Han bor med fru och dotter i Mölndal.

Athena Larsson

info@rollerboysmaleri.se

Denna glada och energiska tjej har verkligen visat framfötterna sedan hon började på Rollerboys. Hon är inte rädd för att ta i där det behövs och fullkomligt sprudlar av energi. Athenas arbetsvilja och goda humör smittar av sig på dem hon jobbar med, vilket har gjort henne till en väldigt omtyckt arbetskamrat. När hon inte spacklar eller målar för glatta livet är det häng med vännerna eller utgång på stan som gäller.

Mustafa Derbasiye

info@rollerboysmaleri.se

Den alltid lika glada Lerumsbon Mustafa, är en fenomenal specialist på bredspackling av nyproduktion. Tillsammans med sitt team levererar han en kvalitet på väggar som oftast inte brukar förknippas med stordrift inom måleri. De har helt enkelt satt en ny standard på området. På fritiden umgås Mustafa med familj, släkt och vänner, samt spelar ett och annat flamenco-ackord på sin gitarr.

Stephenie Jonasson

Projektledare Göteborg

0735-34 44 65|steffie@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snart om denna strukturerade och vältaliga Göteborgstjej som inte har några svårigheter att visa var skåpet ska stå...

Ida Åkesdotter

info@rollerboysmaleri.se

Ida är poptjejen från Borås som för flera år sedan sadlade om från frisör till målaryrket. Numera är hon en fullfjädrad Rollerboys-målare som sköter sina uppdrag som om hon aldrig gjort annat. Ida har en stark vilja och gör sina jobb enligt boken. Hon prioriterar noggrannhet framför allt annat. På fritiden är det häng med polarna i hemstaden Borås som gäller, och kanske en drink eller två på de lokala uteställena...

Mathias Obrell

Avdelningschef Skåne

0708-917 613|mathias@rollerboysmaleri.se

Drivna och motiverade Mathias Obrell från Lund är vår ansvariga regionchef i Skåne, samt projektledare för de större entreprenaduppdragen. Det är Mathias som håller kontakten med våra beställare, samtidigt som han stöttar vår personal och driver projekten framåt tillsammans med dem. När telefonen ringt färdigt för dagen är det löpning, gymmet eller umgås med familjen som gäller.

Fredrik Jansson

Projektansvarig målare

fredrik@rollerboysmaleri.se

Skåne-Göteborgaren Fredrik är en ansvarstagande och superdriven målare vars motto är att man måste svettas ordentligt för att jobbet ska bli gjort. Att leverera högsta kvalitet på kortast möjliga tid är en uppgift varje målare borde ta på största allvar, i alla fall när Fredrik får bestämma. Och bra blir det! På fritiden är det familjeliv som gäller, MMA-match på TV, och Long Island Ice Tea, dock inte i kombination...

Patrik Rosén

malmo@rollerboysmaleri.se

Fulltatuerade, mc-åkande slitvargen till målare från Skånska Kävlinge, Patrik Rosén, är inte rädd för att ta i där det behövs. Han är en riktigt allsidig målare med full koll på det praktiska utförandet och med spackelsprutan i högsta hugg. Innan vi knappt startat vår verksamhet i Skåne hörde vi talas om Patrik och vilken duktig målare han var. Nu jobbar han hos oss, vilket vi är riktigt glada för.

Michaela Grönlund

info@rollerboysmaleri.se

Hårt satsande MMA-tjejen Michaela Grönlund började hos oss på Rollerboys under 2020 och har med sitt stora leende och positiva attityd snabbt blivit en omtyckt medarbetare. Förutom att vara en grym fighter så är Michaela även riktigt vass på att tapetsera. Något vi såklart gillar!

Abdullah Sallam

info@rollerboysmaleri.se

Abd som vi kallar honom är en ytterst noggrann och kunnig målare som är kung på att spackla med spackelboxar på nyproduktion. Han behärskar även diverse dekorationsmåleri. När han inte spacklar nygips spenderar han tid med sin familj hemma i Trollhättan

Sandra Niskanen

info@rollerboysmaleri.se

Driven och tuff tjej som gillar större projekt och har en väldigt ljus framtid här hos oss. Mer info kommer snart om Sandra!

Therese Johnsson

info@rollerboysmaleri.se

Hisingstjejen Therese tog steget från att vara en i mängden på en annan Göteborgsfirma, till att som platsansvarig målare på Rollerboys, ro iland det största projektet vi hittills tagit oss an. Med sitt nya team har hon bevisat att Rollerboys är en kraft att räkna med, även inom storskalig nyproduktion. Trots storleken på projekten är det endast kvalitetsmåleri som gäller för Therese. På fritiden tar hon det lugnt och umgås med sin sambo, och drar gärna iväg på en och annan resa.

Khaled Saleh

info@rollerboysmaleri.se

När vi först träffade syriske Khaled, var han ett enda oförstående leende. Kunskaperna i svenska språket var minst sagt bristfälliga men det togs igen med ett grymt driv i måleriproduktionen. Nu när svenskan har utvecklats, och måleriet finslipats, är han en stark tillgång för Rollerboys. Khaled utför sitt arbete med gott humör, och lämnar ingenting åt slumpen vad gäller kvalitet och resultat. Han och Achour är ett superteam när det gäller nyproduktion.

Tim Severin

info@rollerboysmaleri.se

Frölundakillen Tim är en riktigt go och social medarbetare som tar sina måleriuppdrag på största allvar. Han har bra koll på läget och är fenomenal på att informera både beställare och oss om vad som krävs för att hans jobb ska flyta på. På fritiden är det familj och fotboll som gäller, Tim är en dedikerad f.d elitfotbollsspelare som börjat spela igen.

Towe Beijer

info@rollerboysmaleri.se

Vi fick höra mycket gott om Towe innan hon började hos oss som praktikant. Trots höga förväntningar från vår sida har hon levererat riktigt bra jobb och verkligen visat att hon vill lära sig målaryrket från grunden. Med sin glada attityd och vilja att jobba hårt kommer hon att gå långt hos Rollerboys nu när praktikplatsen övergått i en anställning

Tomas Henriksson

Projektansvarig målare

info@rollerboysmaleri.se

Gaisarn Tomas Henriksson är en riktigt hårt arbetande hantverkare som brinner för att leverera kvalitet. Tillsammans med sitt team av kunniga yrkesmän och kvinnor utgör Tomas en viktig del i våra större projekt. På fritiden är det löpning, tung gymträning och ett och annat sparringpass som står på agendan.

Dick Halvardsson

info@rollerboysmaleri.se

Dick är med sin långa erfarenhet inom måleriyrket ett väldigt välkommet tillskott i Rollerboys Göteborgsteam. Han behärskar i princip allt inom måleri, är duktig på att planera och genomföra projekt. Han har även bra kunskaper när det gäller att kalkylera, en kompetens vi gärna använder oss av.

Valon Isufi

Projektansvarig målare

valle@rollerboysmaleri.se

Fyrabarnspappan Valon Isufi är en av de mest effektiva målare vi någonsin stött på. Trots sitt lugn är han en mästare på att spackla och sprutmåla i överljudshastighet, och med ett resultat som inte lämnar något mer att önska. Han är som gjord för att vara projektansvarig målare hos oss på Rollerboys.

Malcolm Horne

info@rollerboysmaleri.se

Denna trevliga engelsman är vår egna fönsterspecialist och allmänna grovjobbare. Han har en motivation som saknar motstycke, något som vi verkligen uppskattar hos honom. Hans Rollerboys-stripade Suzuki mc går som en raket mellan arbetsplatserna och hemmet på Hisingen, där han bor med sina två barn och svenska fru.

Beatrice Sjöbom

info@rollerboysmaleri.se

Beatrice är en av våra riktigt högproducerande målare i Borås. Med sin positiva attityd och energi ger hon allt på varje jobb vi ger henne. Bea brinner för måleriarbete men framförallt för att använda sin kreativitet till att skapa nya miljöer åt våra kunder. Ett av hennes stora intressen är inredningsarkitektur vilket vi förhoppningsvis kommer att kunna använda oss av framöver.

Jawad Shahid

malmo@rollerboysmaleri.se

Vi gillar verkligen Jawad. Med sitt positiva sätt och vilja lära sig nya tekniker har han verkligen visat att han hör hemma hos Rollerboys i Malmö. Han är en ärlig och omtyckt medarbetare som kommer att gå långt inom målaryrket framöver.

Jessica Jansson

info@rollerboysmaleri.se

Förutom att vara en av de mest högproducerande och noggranna målare vi har, är Boråstjejen Jessica även skejtare på riktigt hög nivå. Efter några SM-Guld i pool är det VM i Kina som gäller, självklart representerande #TEAMROLLERBOYS. Förutom att åka skateboard har Jessica den senaste tiden ägnat sig åt att totalrenovera ett gammalt hus på landet där hon bor med sin sambo.

Niclas Johansson

info@rollerboysmaleri.se

Niclas är nästan lika grym på att meka med bilar och gamla mopeder som han är på att leverera snygga jobb till våra kvalitetsmedvetna privatkunder. Med hög finish och god social kompetens är han rätt man för att ta hand om kundens renoveringsbehov, från bredspackling, till tapetsering och målning i kulörer. Eller som han säger själv "om man startar jobbet med en positiv inställning brukar det bli bra".

Kristian Gregner

info@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snart om denna ödmjuka och sympatiska Hisingsbo med gott handlag för nyproduktion.

Phoebe Holmsten

info@rollerboysmaleri.se

Phoebe Holmsten är biomedicin-utbildade tjejen med galet driv, som valde målarkläder och pensel på Rollerboys framför labbrock, pincett och provrör. Hon är inte rädd för att jobba hårt, och håller uppe humöret på både sig själv och sin närmaste omgivning med sin goa och positiva inställning till det mesta.

Ali Awada

info@rollerboysmaleri.se

Ali är en stenhårt arbetande nyproduktionsmålare som håller Rollerboys flagga högt vad gäller finish och positivitet. Han ser fullkomligt livsfarlig ut, men under tatueringarna finns en godhjärtad jätte som enkelt bänkar 168 kilo på fritiden utan större ansträngning.

Mouhanad Hatem

info@rollerboysmaleri.se

Geologiutbildade syriern Mouhanad är en supermotiverad målare som ställer upp i vått och torrt för sina arbetskamrater på Rollerboys. Han vill jobba så mycket som möjligt och lära sig våra arbetsmetoder så snabbt det bara går.

John Sörensen

info@rollerboysmaleri.se

John är ytterst kunnig på allt från renovering till nyproduktion och en specialist på att tapetsera. Mer info kommer snart om denne trevliga Mölndalsbo...

Ninni Löfstedt

malmo@rollerboysmaleri.se

Ninni är vår noggranna målartjej från skånska Eslöv som inte är rädd för att ta i där det behövs. Sedan hon startade hos oss har hon tagit sig an allt från minsta privatjobb till nyproduktion för SKANSKA och levererat finast möjliga resultat. På fritiden är det familjen, inredning och (periodvis) träning som gäller för Ninni.

Filip Hansson

info@rollerboysmaleri.se

Ravefestivalfantasten Filip Hansson var en av våra nyckelpersoner och första anställda i Skåne. Nu när han flyttat upp till Stockholm och anslutit sig till vårt nya team av proffsmålare i huvudstaden ser vi fram emot att se honom leverera toppkvalitet. Filip är inte rädd för att ligga i där det behövs och är en av dem som jobbat flest timmar för att säkerställa att projekten slutförs enligt tidsplan. När han inte målar hänger han på rave-festival någonstans i Europa.

Krisztian Koronafy

malmo@rollerboysmaleri.se

Maskinen kallas han, vår Krisztian K som är en fullkomlig specialist på alla former av nyproduktion. Han spacklar snabbar och snyggare med en hand än vad många andra gör med bägge händerna. Krisztian ställer alltid upp när det behövs och är en omtyckt medarbetare hos oss på Rollerboys i Skåne.

Hassan Bahktiari

malmo@rollerboysmaleri.se

Hassan är en riktig kämpe som behärskar allt från måleri till gipsmontage och kakelsättning. Innan han startade på Rollerboys var han en mycket värdefull medarbetare hos en husbyggare i Skånetrakten. Vi är glada att han nu jobbar hos oss på våra största entreprenader.

Robin Bardosson

malmo@rollerboysmaleri.se

Robins före detta lärare på målargymnasiet utlovade en kille som verkligen ville jobba och som hade potential att bli en riktigt vass hantverkare. Robin levde snabbt upp till våra högt ställda förväntningar och sprutspacklar nu gips som om han aldrig gjort annat. Därtill är han en glad och omtyckt kille på arbetsplatsen.

Alexander Tern

Projektledare Skåne

0761-40 37 20|alex.t@rollerboysmaleri.se

Alex Tern har järnkoll på både måleriet, projektledningen och sitt egna kaloriintag. Med hårdare magmuskler än stålmannen får han oss andra att må dåligt varje gång vi trycker i oss en hamburgare på Surf Shack, men vi gillar honom ändå. Det är ordning och reda och bra struktur som gäller för fyrabarnspappan Alex som varit med tillräckligt länge i branschen för att kunna hantera både det ena och det andra.

Filip Alkeby

malmo@rollerboysmaleri.se

Filip Alkeby är Stockholmaren som är uppvuxen i Skåne och blev kvar på sydligare breddgrader. Det är vi väldigt nöjda med då han är en lugn och metodisk målare som kan hantera de flesta typer av projekt...mer info kommer!

Hani Ayad

info@rollerboysmaleri.se

Hani från Egypten är en av våra mest effektiva målare i Stockholm där han jobbar med allt från renovering till stora nyproduktionsprojekt. Vi är väldigt glada över att ha honom som medarbetare på Rollerboys då han upprätthåller vår kvalitet och goda rykte med ett stort leende varje gång man ser honom på arbetsplatsen.

Fredrik Vesterlund

Projektledare Rosén Olsson Måleri

0705-17 71 94|fredrik.vesterlund@rosols.se

Fredrik är vår projektledare i Stockholm på Rosén Olsson Måleri och har delat ansvar för vår gemensamma avdelning i södra Stockholm. Han är ytterst noggrann i sitt arbete, utbildad säljare och lämnar inget åt slumpen. På fritiden är det sport i alla dess former som gäller, allt från utegym till longboard via jet ski till skidåkning.

Tomi Vesala

malmo@rollerboysmaleri.se

Erfarna och noggranna servicemålare som Tomi är vad som gör att vi på Rollerboys skiljer ut oss från mängden och levererar det lilla extra till våra kunder Mer info kommer snart om Tomi

Hussein Alhasan

malmo@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snart om denna drivna nyproduktionsmålare från Malmö

Anna Ramneskog

malmo@rollerboysmaleri.se

Mer info kommer snart om denna trevliga och positiva tjej i Malmö

Visar Isufi

malmo@rollerboysmaleri.se

Visar är bror till vår supermålare Valon, och blev genom honom erbjuden en anställning hos Rollerboys trots att han bodde i Kosovo. Nu är han äntligen en del i teamet och levererar kvalitet ihop med sin bror på nyproduktionsprojekt i Malmö samtidigt som han skapat sig ett nytt liv i Sverige

Matilda Pape

malmo@rollerboysmaleri.se

Motiverad och arbetsvillig, Matilda backar inte för att ta sig an de uppgifter vi ger henne. Mer info kommer snart om denna coola tjej från Malmö!

Hampus Rehn

Projektansvarig målare

hampus@rollerboysmaleri.se

Fallskärmshopparen Hampus från Västerås kom in som en frisk fläkt hos oss på Rollerboys. Med stenkoll på både projekt och kollegor driver han våra entreprenadjobb framåt med glatt humör och stort kunnande. Ett framtida mål för Hampus är att basehoppa från toppen av City Gate i Göteborg, som han förövrigt är delaktig i att spackla och måla ett långt tag framöver

David Deliv

info@rollerboysmaleri.se

David Deliv är professionell skidåkare inom friåkning och har kört på Freeride World Tour tillsammans med Reine Barkered som vi förövrigt sponsrar på vårt Team Rollerboys. När han inte kastar sig ut för klippor med skidor under fötterna jobbar han alltså som målare hos oss vilket vi är sjukt glada för. Han är en mångsidig och kompetent målare som alltid är öppen för att lära sig nya uppgifter.

Tomas Miranda

malmo@rollerboysmaleri.se

Duktig, noggrann och serviceinriktad, Tomas ser till att de mindre jobben blir utförda efter Rollerboys och våra kunders höga kvalitetskrav. Mer info kommer!

Rollerbasic

För dig som redan har släta ytor men vill göra en uppfräschning eller ett kulörbyte.

 • Spackling av mindre hål och fogning av springor
 • Målning av tak och väggar till fullgod täckning
 • Tillval: Målning av lister, karmar och foder
Boka

Rollergood

Har du nyare tapeter men är trött på att se skarvarna? Då är Rollergood något för dig.

 • Spackling av tapetskarvar, mindre skador / hål
 • Fogning av vinklar och springor
 • Målning av tak och väggar till fullgod täckning, alternativt uppsättning av nya tapeter
 • Målning av lister, karmar och foder
Boka

Rollerfantastic

När arbetet ska göras från grunden och resultatet ska vara bästa möjliga är Rollerfantastic det enda alternativet.

 • Rivning av löst sittande ytskikt
 • Primning av väggar
 • Bredspackling
 • Slipning, grundmålning och fläckspackling av alla ytor
 • Fogning av vinklar och springor
 • Målning av tak och väggar till fullgod täckning
 • Spackling och målning av lister, karmar och foder
 • Tillval: Slät armeringsväv på väggar för att motverka sprickbildning
Boka
 
 

Lorem ipsum

 
Tapetsering | Tips & trix

Varför skall man tapetsera med armeringsväv?

Vill du undvika sprickbildning och få en vägg som håller bättre vid slitage? Då är armeringsväv svaret.

Tips & trix

Så förvarar du penslarna mellan strykningar

När det är dags för en kort eller lång paus – hur gör man med penslar och rollers så de inte hinner torka?

Tips & trix

Vinsten med fasadmålning

En nymålad husfasad är vacker att titta på. Men vet du hur mycket färgen kan påverka husets värde?

Färg | Tips & trix

Det smarta sättet att förvara färg

Färg håller bäst i ordentligt stängda behållare så att inte luften kan förstöra den.

test

test 1

test 2

test 2

Lorem ipsum dolor sit amet

consectetur adipiscing elit. Etiam ut dolor eget nibh dapibus aliquet. Mauris suscipit rutrum justo nec porta. Integer non dignissim dolor, sed vestibulum mi. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Ut malesuada sem vel leo porttitor, in pellentesque massa suscipit. Aenean ultricies, lorem ac volutpat interdum, nisl ipsum porta tellus, at tincidunt tortor ipsum venenatis orci. Quisque ac tempus massa. Nullam quam nunc, porta eu turpis sit amet, interdum ultrices elit. Nunc purus quam, viverra non turpis sed, dignissim euismod justo. Quisque leo nulla, condimentum id fermentum scelerisque, placerat in ligula. Nam consequat nibh id ligula congue, at auctor justo dapibus. Etiam tincidunt dui nisl, a facilisis justo placerat at. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Aenean semper varius diam, vitae cursus metus maximus non.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam ut dolor eget nibh dapibus aliquet. Mauris suscipit rutrum justo nec porta. Integer non dignissim dolor, sed vestibulum mi. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Ut malesuada sem vel leo porttitor, in pellentesque massa suscipit. Aenean ultricies, lorem ac volutpat interdum, nisl ipsum porta tellus, at tincidu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam ut dolor eget nibh dapibus aliquet. Mauris suscipit rutrum justo nec porta. Integer non dignissim dolor, sed vestibulum mi. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Ut malesuada sem vel leo porttitor, in pellentesque massa suscipit. Aenean ultricies, lorem ac volutpat interdum, nisl ipsum porta tellus, at tincidu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Etiam ut dolor eget nibh dapibus aliquet. Mauris suscipit rutrum justo nec porta. Integer non dignissim dolor, sed vestibulum mi. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Ut malesuada sem vel leo porttitor, in pellentesque massa suscipit. Aenean ultricies, lorem ac volutpat interdum, nisl ipsum porta tellus, at tincidunt tortor ipsum venenatis orci. Quisque ac tempus massa. Nullam quam nunc, porta eu turpis sit amet, interdum ultrices elit. Nunc purus quam, viverra non turpis sed, dignissim euismod justo. Quisque leo nulla, condimentum id fermentum scelerisque, placerat in ligula. Nam consequat nibh id ligula congue, at auctor justo dapibus. Etiam tincidunt dui nisl, a facilisis justo placerat at. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Aenean semper varius diam, vitae cursus metus maximus non.

Instagram

Till Instagram
jtyeyee

tyertyertyeryretyertyertyrtey

yrteyrteyretyertyret

yrteyerttyreyertyertyeryreytyertyrty